Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Nakon Ladislava Split je poharao Kitesurf
(Rejting 0 od 5)
Kitesurfing
Autor: Anamarija Marović   
Srijeda, 07 Studeni 2012 22:39

Na repovima Ladislava na splitskom Žnjanu održano je državno prvenstvo u kiteboardingu "SPLIT OPEN 2012" u organizaciji Kitesurf kluba Split i JK Podstrana. 

Iza ciklone ostali su skoro idealni uvjeti za održavanje državnog prvenstva koje se po drugi put održava u Splitu. Jugo do 25 čvorova pratila su sunčana razdoblja, a kiša je, na zadovoljstvo sudionika i gledatelja, potpuno zaobišla područje. 

Na regati je nastupilo 30 natjecatelja  iz Hrvatske i inozemstva s obzirom da je regata bodovana po ISAF (International Sailing Federation) standardu.
 
 

Natjecanje se održalo  u dvije discipline "Course race" i uvijek atraktivan "Freestyle". Održano je 6 plovova u Course race disciplini gdje su ukupno najbolji bili Igor Dernovšek (SLO), Miha Glažar (SLO) i Amil Kabil (BiH). U poretku za PH slavio je mladi Martin Dolenc, ispred Damira Veledara i Stanka Muse. U disciplini Freestyle pobjedio je Mario Bužleta, ispred Alena Medaka i Stanka Muse.

 
 

Da je ovo izuzetno atraktivan sport, pogotovo disciplina Freestyle, pokazao je veliki broj gledatelja koji popratili ovo natjecanje.

 

.

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.