Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Martin Dolenc brončani junior Europe
(Rejting 5.00 od 5)
Kitesurfing
Autor: Adventure Sport Team   
Ponedjeljak, 08 Rujan 2014 20:51

Mladi kitesurfer Martin Dolenc osvojio je bronačnu medalju u konkurenciji do 18 godina na Europskom prvenstvu u kitesurfu u Poljskoj! 

Još jedan veliki uspjeh ovog mladog jedriličara, pionira u Hrvatskoj kad je daskanje sa zmajem u pitanju. U Poljskoj se istovremeno jedrilo seniorsko i juniorsko Europsko prvenstvo. U seniorskom dijelu poretka Martin je zauzeo visoko 13. mjesto, te i time potvrdio svoj zavidni talent.

"Vrlo sam zadovoljan svojim jedrenjem. Naročito zadnjeg dana kad sam imao dva top 10 rezultata. Žao mi je što se nije jedrilo više plovova. Ovo mi je prvo europsko postolje. Jedva čekam slijedeće natjecanje" rekao je Martin. Ponovno ističemo Martin Dolenc ima samo 14 godina. 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.