Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Split:: Na moru, vjetru i valovima
(Rejting 0 od 5)
Kitesurfing
Nedjelja, 13 Siječanj 2008 00:57
I dok Rijekom i Zagrebom vlada snowboard mania, u Splitu luduju kitesurferi. Stipe Marinović poslao nam je nekoliko odličnih fotografija sa mora.
Bilo da kajtate, nekajtate, volite ovaj sport ili nemate pojma o njemu, svakako preporučujemo pogledati sjajne Stipine fotke OVDJE.

Evo što autor kaže::

Inače ne kajtam pa ne znam što je popularno na kajterskim slikama.. što je cool kad naprave, a što ne.. pa sam se malo igrao sa pozadinom.. umjesto mora tu su novo sagrađeni neboderi na Žnjanu.. a na slikama kako je teško da kajter bude velik i ujedno mu kajt u istom kadru onda sam nastajao da bar bude nečiji drugi.. da netko nekog hvata i sl. nekad bi se poklopilo… nekad ne.. sve u svemu malo sam se igrao dok sam čekao da se moja windsurfing oprema osuši.. pa šaljem par slija..  tmurne su kao i uvijek kad je jako jugo u Splitu..

Sve u svemu dobar početak u Novoj godini.. po dva dana surfanja svaki tjedan nove godine i to svaki put za vikend ;)

Pozdrav iz Splita!
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.