Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Dina pliva za Anđele
(Rejting 0 od 5)
Plivanje
Autor: Adventure Sport Team   
Četvrtak, 05 Svibanj 2016 21:47

Prije 15 godina počela je plivačka karijera Dine Levačić mlade studentice preddiplomskog studija Rehabilitacije na zagrebačkom Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu. 

Nakon mnogih plivačkih kilometara, ispred nje je veliki projekt. Možda ne po kilometrima jer preplivala je Dina i duže od planirane dionice, već značajan jer će 20 km od Trogira do Splita preplivati u sklopu humanitarne akcije Dina za Anđele u svrhu prikupljanja sredstava za kupnju ortopedskih pomagala za udrugu ˝Anđeli˝.

Preplivavanje će se održati 07.05.2016. na sv. Duju i dan grada Splita. Start će biti oko 13h kod kule Kamerlengo u Trogiru, a očekivani dolazak na splitsku rivu je oko 18h. 

"Od prve pomisli na ovaj projekt, povratka nije bilo. Nikada na njega nisam gledala i nikako nisam htjela da bude zapamćeno kao preplivavanje i sakupljanje novca. On je za mene puno više od toga. Želim prenijeti dobre vibracije, prenijeti poruku koju mnogi ne čuju ili je ne žele čuti. E, to mi je cilj", napisala je u najavi akcije Dina Levačić na Facebook grupi Dina za Anđele.

Dinu podržava i velik broj sportaša grada Splita, možete i vi, budite na Rivi u subotu u 17.30. 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.