Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Jarun:: Prvi dio plivačke lige završen
(Rejting 0 od 5)
Plivanje
Autor: Alen Pišpek   
Ponedjeljak, 07 Srpanj 2008 11:31

O da, i ovo smo strašno kolo uspješno odvalili. Je da smo bili na sto i nešto muka, no sve je prošlo ok. Naime, s današnjim danom lige, poklopilo se državno prvenstvo u veslanju za juniore...

 

Neću u detalje, tek jedna slika s obzirom da sam fotić nakon nekog vremena spremio i više ga nisam vadio jer se na vidiku pojavio novi veslač. A plivači mi plivaju... Strašna stvar nisu bili veslači, već mali Tomislav Soldo (1990.) koji je postavio novi rekord Jarunske plivačke lige koji sada iznosi nevjerojatnih 17:58.37. Ono strašno je to što je rezultat skinut ispod 18 minuta, a to je... Da, šutim.

Sve u svemu, sa 1. djelom lige smo gotovi i ona bi se trebala nastaviti (po Kalendaru) 24. 08. S obzirom da postoji velika mogućnost da se ove godine održi Telašćica i to upravo 24. 08. moguće je da se 7. kolo lige sa termina 24. 08. prebaci na termin 31. 08. o čemu ćemo pravovremeno dati obavjest (povremeno bacite oko na naše stranice - www.swimzg.hr). To bi bilo to. Za kraj, vidimo se na maratonu u subotu! Tamburice, zagrebački grah sa kobasama, sokova ovih i onih, go go plesačice (neće ih biti) ... Svi ste dobrodošli. I brat Robert, također.
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.