Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Karla Šitić brončana u Kazanu
(Rejting 5.00 od 5)
Plivanje
Autor: Janez Maroević, dipl. oecc.   
Srijeda, 17 Srpanj 2013 14:24

Naša predstavnica Karla Šitić, na  Univerzijadi u Kazanu, osvojila je  izvrsno 3. mjesto i prvu medalju za Hrvatsku na ovoj Univerzijadi. 

To je i prva velika medalja za HR daljinsko plivanje! Njen uspjeh je tim veći kada se zna da je plivala praktički sa "jednom nogom" jer je prije par tjedana ozljedila koljeno na gimnastici na Kineziološkom fakultetu zbog čega su joj mnogi preporučivali i operaciju.
Karla i njezin stručni tim na čelu sa tatom Slavenom su preuzeli rizik koji se eto na kraju isplatio. Zbog koljena je Karla već ranije otkazala i skorašnje Svjetsko prventvo u Barceloni. Inaće, na ovoj stazi u Kazanu će biti održano Svjetsko prvenstvo 2015. koje će ujedno biti i kalifikacije za Olimpijske igre u Riu 2016.

 

OVDJE možete vidjet muške rezultate 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.