Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Plivački maraton Trofej Barbarinac
(Rejting 0 od 5)
Plivanje
Autor: A.M.   
Ponedjeljak, 25 Srpanj 2016 12:31

Ovu subotu zapjenilo se more oko Vranjičkog poluotoka na startu 1. Plivačkog maratona Trofej Barbarinac. Osim zbog sportskog događaja, lijepa je to vijest iz više razloga. 

Oni koji žive u blizini znaju da prije, možda, desetljeća, more nije bilo zadovoljavajuće kvalitete te je bilo nezamislivo ovakvu utrku organizirat na ovoj lokaciji. Drugi razlog je što je i Solin, grad koji leži na moru, napokon dobio svoj plivački maraton.

Barbarinac, otočić u dnu Kaštelanskog zaljeva dugo je bio na meti organizatora maratona, Mladena Levačića i napokon ove subote, u suradnji s Mjesnim odborom Vranjica i uz pokroviteljstvo Grada Solina, svoju ideju je i ostvario.

 

Preko četrdeset natjecatelja startalo je s Vranjičke rive i na utrci dugoj 3,5 km, okružili oko Barbarinca. U cilj je prvi ušao Dino Špadina, manje od sekundu iza njega uplivao je Petar Matić, dok je kod žena najbrža bila Dina Levačić, svi iz Kluba daljinskog plivanja Split. U muškoj konkurenciji, treći u cilju je bio Roman Richter. Nakon Dine Levačić, u cilj su uplivale Domina Kljaković Gašpić i Vanesa Stipanov.   

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.