Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Zbog nevremena otkazan Hernandarias–Parana
(Rejting 0 od 5)
Plivanje
Autor: Janez Maroević, dipl. oecc.   
Utorak, 07 Veljača 2012 21:23

Najduži maraton pod okriljem FINA-e, 88 km duga utrka Hernandarias–Parana koja se trebala održati 5. veljače morala je biti otkazana zbog velikog nevremena koje je u nedjelju uoći starta pogodilo to područje Argentine.

Na istom je trebala startati i naša uzdanica, 18-godišnja Ivana Šitić koja je proteklog vikenda uspješno nastupila na 57 km maratonu Santa Fe–Coronda i tako ušla u povijest hrvatskog daljinskog plivanja kao plivačica s najdužom isplivanom maratonskom utrkom ikada

Nakon što su se vremenske neprilike smirile, u ponedjeljak poslijepodne održana je sprint utrka na 6 km u kojoj je Ivana zauzela 5. mjesto. Prva mjesta osvojili su Australac Trent Grimsey i Argentinka Pilar Geijo. Ova utrka se nažalost neće bodovati za ovogodišnji Grand Prix zbog nedovoljne dužine. 

Na

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.