Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Dođite u Slunj i navijajte za junake velikog srca
(Rejting 0 od 5)
Rafting
Autor: stevo nagy   
Petak, 18 Travanj 2008 14:04
rafting/Rafting_Dobra_101.jpg"/>Još samo 10-ak dana dijeli nas od rafterskog spektakla godine! Mislim da je ovo prilika da se popularizira rafting - što natjecateljski, što turistički. Dečki su uložili veliki trud da cijela ova priča sa raftingom krene i bila bi šteta propustiti ovaj događaj.
Pozivam sve čitatelje Adventure Sport Portala da dođu na trku i da navijaju, ako nemate za koga, onda za nas!

Možda nas se sjećate, možda i ne (ima negdje na Portalu i priča pod naslovom 'Nespremni na Euro kupu'). Da, to smo mi! Ovo godine, prva trka na koju idemo je uprvo trka u Slunju! Da nastupimo i pred domaćom publikom, da osvojimo simpatije naroda, da više nađemo nekog sponzora! Ako bude sreće i para viđat ćete nas malo češće po trkama!

Za trku u Slunju smo spremni (dio nas odustao je i od trekinga na Mosoru - na Mosor se ipak treba popeti, ovdje sjedneš u čamac i voziš se). Puni smo neke pozitivne energije, imamo nekakavo iskustvo od zadnje trke, srce junačko.... Napisao bi još šta imamo, ali nemamo više ništa! (šta ćeš, sirotinja). Srećom ima onih koji nas razumiju i podržavaju pa imamo priliku sudjelovati na ovom natjecanju.

Čemu se nadamo, što očekujemo ovaj put? Naš cilj je ne biti zadnji i dobro se zabaviti! Ako bude sreće pa neka od ekipa i omane, imat ćemo i dobar plasman!!! Veliki je uspijeh i samo pojavljivanje na natjecanju.

Pozvao bih ovom prilikom sve one koji još važu - doći ili ne doći, prijaviti se ili ne prijaviti na natjecanje, one koji baš nisu profesionalno u raftingu, one zaljubljenike u rijeke, avanturu i rafting - dođite, pojavite se na natjecanju! Nećete požaliti!

Znam da je najveći problem i znam da nismo jedini koji muku muče sa novcima, sponzorima i ostalima, ali imamo želju, volju, veliko srce i naravno dvojicu jakih naprijed u čamcu koji će veslati!!! (ipak, idemo na natjecanje - džabe ti srce, ako ne veslaš).

Skoro pa sam zaboravio naše najvjernije navijače i navijačice koje dolaze i na ovu trku! Hvala vam, što navijate za nas.

Još jednom, za kraj, pozivam sve da dođu u Slunj, navijaju i dobro se zabave! Ako slučajno još nemate ekipu za koju bi navijili - navijajte za nas!

Svaki naš navijač sudjeluje na fešti koje će sigurno biti - slavit će se naš uspijeh, bez obzira koji na kraju završili!

I na kraju, priču o tome kako nam je bilo na ovom spektaklu čitat ćete ovdje na Portalu već u ponedjeljak 28. 04!

___

Više o utrci:: U Slunju:: Rafterski spektakl godine! 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.