Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Završen Rafting Euro Kup 2013. na Vrbasu
(Rejting 0 od 5)
Rafting
Autor: Adventure Sport Team   
Ponedjeljak, 10 Lipanj 2013 14:25

Rafting Eurokup „Memorijal Branka Štulić“ održan je ovaj vikend na rijeci Vrbas. Na ovoj tradicionalnoj sportskoj manifestaciji koja se boduju i kao prvenstva BiH, Srbije i Hrvatske natjecala su se 33 tima, i to 26 u muškoj i 7 u ženskoj konkurenciji.

Na ovom natjecanju sudjelovalo je i više hrvatskih timova, RT Kula KKK Zagreb, Delta Sport, RK Matise, RK Cetina Raft i  KKK Rastočki mlinari.   

Banjalučki «Dajak klub» u muškoj i posada rafting kluba «Adventure.net» iz Bugarske u ženskoj konkurenciji trijumfirali su na rafting Eurokupu. Banjalučani su trijumfirali, prvenstveno zahvaljujući fantastično voženoj trci u disciplini spust gdje su u odnosu na drugoplasiranu zagrebačku Kulu ostvarili prednost od čak 22 sekunde. 

"Cijela organizacija, staza, i sve ono što su domaćini preduzeli na sigurnosti, organizaciji i transportu za svaku je pohvalu. Na sve ovo su, nas u Svjetskoj rafting federaciji, već i navikli, i uvijek od banjalučana i očekujemo organizaciju na najvišem nivou" rekao je potpredsjednik IRF Robert Kazik

 

"Sve smo uradili, i na polju transporta čamaca, logistike,  organizacije, postavke staza i prilaza stazama, da bi preko 200 takmičara zadovoljno otišlo svojim kućama iz Banjaluke" rekao je predsjednik KK i rafting saveza BiH, Aleksandar Pastir. 

Konačno, nakon dva natjecateljska dana, prvo mjesto u generalnom plasmanu pripalo je banjalučkom «Dajak klubu», drugo slovenskom «Gimpex-u», a treće «RK Kula» iz Zagreba. Kod žena,, prvo mjesto osvojila je posada bugarskog tima «Adventure.net», drugo banjalučki tim «RK Kanjon», a treće «SRK Bosna» iz Zenice.


 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.