Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Odsurfajte s nagradama
(Rejting 5.00 od 5)
Surfing
Autor: Adventure Sport Team   
Ponedjeljak, 26 Rujan 2011 12:02

Dolaskom jeseni, došlo je i vrijeme kada se mislima svi okreću zimskim sportovima. Kohola Surf odskače od tih pravila i umjesto na snijeg, uputili su se na dvotjedni jesenski kamp u Portugal. 

Kako bismo vam što bolje predstavili Kohola Surf kamp u portugalu, u suradnji s Kohola Surf klubom, Warehouse shopom i  DNA odlučili smo pokrenuti veoma zanimljivu nagradnu igru.

Cilj nagradne igre je upoznavanje sa svim prednostima programa surf kampa Kohola Surf, a jedan sretnik će postati dobitnik veoma vrijednih nagrada. Detalje nagradne igre možete pronaći u nastavku…

 

 

1. Počevši od nedjelje, 25. rujna 2011. godine, na DNAKohola SurfWarehouse i Adventure Sport Facebook stranicama ćemo svakodnevno uplodati fotke iz surf kampa u Portugalu.

 

2. Nagradne fotke će biti naslovljene: “Odsurfajte na nagradama…”

3. Fotke će se naizmjenice uplodati na DNAKohola Surf, Warehouse Adventure Sport Facebook, a na vama je da pronađete fotku i lajkate je.

4. Natjecatelj koji lajka sve fotografije je pobjednik.

5. Pobjednik može biti samo jedna osoba, pa se u slučaju dvoje ili više izjednačenih natjecatelja, računaju lajkovi na komentare fotografije tih istih natjecatelja. Stoga, prilikom lajka nemojte zaboraviti ostaviti i svoj komentar te na njega privući što više lajkova.

6. Nagradna igra završava 24 sata nakon postanja posljednje fotografije.

Sigurno se pitate što je nagrada!? 
Pobjednik ovog funny natječaja osvaja Dragon ručnik za plažu, Dragon sunčane naočale i 50% popusta na cijenu aranžmana proljetnog Kohola Surf kampa. 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.