Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Naš je Marko prvak Austrije
(Rejting 0 od 5)
Veslanje
Utorak, 29 Siječanj 2008 12:21

Marko Milodanović svestran je sportaš, a o njemu smo onomad pisali i na Adventure Sport-u, kad se, kao veslač, odlučio upustiti u avanturu zvanu Ironman - te ga je uspješno završio - na posuđenom biciklu i tuđoj opremi. 30-godišnji Marko je nakon diplome ETF-a trbuhom za kruhom otišao pravac Beča, a ovaj vikend postao je i prvak Austrije na veslačkim simulatorima, kategorija veterana.

 

U nedjelju 27. 1. 2008. održano je prvenstvo Austrije na veslačkim simulatorima. Organizator, 1. Bečki veslački klub LIA na visokoj je razini odradio sve poslove priprema i vođenja natjecanja.
 
Na prvenstvu Austrije Klub WRVA je sudjelovao sa 4 natjecatelja, među njima i naš Marko Milodanović, (ETEfovac, gastarbajter u Beču). Duljina "veslačke staze" je bila uobičajena - 2000 metara. Jedinu, ali najsjajniju medalju za WRVA osvojio je, dakle, Marko, i to u kategoriji veterana. On se u jednoj smirenoj utrci sa konstantnim provlakom uspio odvojiti od ostalih natjecatelja i mirno privesti kraju svoju utrku u vremenu od 6:32,8.
 
Nakon utrke Marko je izjavio "Nakon starta uopće nisam obračao pažnju na konkurenciju, bio sam koncentriran na svoju vožnju. Vozio sam u okviru svojih mogućnosti. Plasman (zlatna medalja) je dobar, a uz pojačane treninge i rezultat bi bio bolji. Ovo je sve što sam mogao izvući iz 4-5 treninga tjedno."

___

Markov Ironman (jako zanimljivo, preporučujemo čitanje!):: Kako sam razvalio svoj prvi ironman!
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.