Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Krk:: Sportaš godine Lovro Klepac
(Rejting 0 od 5)
Wakeboarding
Autor: Adventure Sport Team   
Ponedjeljak, 09 Lipanj 2008 14:47
Ovo mi je najljepša vijest godine. Moj prijatelj i tim rider izabran je kao sportaš godine za otok Krk. On nije nogometaš, niti košarkaš, on je ekstremni sportaš koji je prošle godine donio u Hrvatsku nevjerojatne rezultate.
Lovro Klepac je najbolji wakeboarder u Hrvatskoj, sa samo 14 godina pobjeđuje u Open Men kategoriji, a sa Europskog prvenstva prošle godine donio nam je 5. mjesto u Boys kategoriji.Lovro Klepac rođen je 1992. godine. Živi u Puntu na otoku Krku i polaznik je 1. razreda opće gimnazije srednje škole "Hrvatski kralj Zvonimir" u Krku. Od 2004. godine član je Wakeboard kluba Krk (http://www.wakeboarder.hr/) ispred kojeg se natječe na nacionalnoj i europskoj razini te postiže zavidne rezultate. U međunarodnim krugovima, Lovro se do sada najčešće natjecao u Boys kategoriji koja je otvorena za dječake do 15 godina starosti dok zadnja natjecanja vrši u kategorijama Junior men i Open men. Dajemo pregled njegovih najznačajnih rezultata proteklih godina, a naravno poseban naglasak stavljamo na rezultate postignute u protekloj godini, zbog kojih ga se prvenstveno i predlaže za dodjelu priznanja. S osvojenim bodovima Lovro Klepac trenutno je na 4. mjestu EAME rang liste wakeboarder-a u kategoriji s ukupno 884 bodova (od ukupno 72 natjecatelja u istoj kategoriji). EAME (Europe, Africa & Middle East countries) rang lista predstavlja ukupan broj bodova pripadnika kategorije koje su isti sakupili tijekom jedne sezone.

EAME rang listu i druga Lovrina ostvarenja možete pogledati ovdje.docIza zavidnih rezultata koje postiže već u ranim godinama stoje disciplina i odgovornost mladog sportaša predanog ovom atraktivnom ekstremnom sportu. Lovro Klepac trenira tijekom cijele godine (vodeni i dvoranski treninzi) uz trenera kluba Željka Matovinu koji priprema individualne programe prikladne zimskim i ljetnim obvezama i očekivanjima koja se stavljaju pred wakeboard takmičare. Osim što redovito trenira i postiže odlične rezultate, Lovro Klepac se aktivno uključuje u aktivnosti kluba i time pomaže mlađim članovima kluba koji mogu od njega puno naučiti. Lovro intenzivno radi na promociji wakeboard sporta i izvan okvira kluba i Hrvatske pa je ubrzo imao prilike razviti i sponzorsku suradnju i postao član prestižnog Rope tima (Rope Clothing se bavi izradom wakeboard dasaka i prikladne sportske odjeće, a pažljivom selekcijom odabire najatraktivnije ridere u svijetu za svoje promotore). Pored navedenog, razvio je sponzorsku suradnju i sa slijedećim poslovnim subjektima:: Oakley, Red Bull i Fox Riders. Uvažen je rider (i natjecatelj) u međunarodnim krugovima i trenutno član tima o kojem se snima film međunarodne produkcije. Lovro Klepac je mladi sportaš s već zapaženim rezultatima na nacionalnim i međunarodnim natjecanjima i odličan je primjer dobre volje, predanog rada i upornosti koji neupitno vode ka uspjehu.

 

Nadamo se da će sjajni rezultati predstavljenog mladog sportaša biti prepoznati i da će Odbor vrednovati njegove uspjehe.Više informacija potražite na http://www.boardforce.net/
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.