Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Wakeboard marathon 24h:: Pokušaj za Guinnessa
(Rejting 5.00 od 5)
Wakeboarding
Autor: Nelly Mance   
Srijeda, 15 Rujan 2010 03:30

 

Konačno je došao i taj dan. Igor Deranja iz Rijeke odlučio se prijaviti za „Wakeboard marathon 24h“ i sa time ući u Guinnessovu knjigu rekorda. Za sve vas koji nikada niste čuli što je wakeboard... to je bordanje na vozi u kombinaciji iza glisera ili na ski liftu...

Kako bi ostvario svoja očekivanja, morati će odvesti 500 kilometara i sa time otvoriti novu kategoriju.
 
Start bi trebao biti danas, 15.9., u Crikvenici sa “Crnog mola” u 11 ujutro, tada kreću prema Puli. Tamo bi se trebali malo odmoriti, a onda prema Poreču gdje bi trebao sići sa glisera i spojiti se na Ski lift oko 17 sati. Plan je voziti se 5 sati i nakon toga napraviti malu pauzu te krenuti prema kući, Ski liftu Krk, gdje bi trebao biti oko 11 sati ujutro, 16. rujna.
 
Kako bi se uopće odlučio na ovaj pothvat trenirao je gotovo godinu dana sa posebnom ishranom i svakodnevnim treninzima, jer ipak izdržati vožnju od 500 kilometara na nogama i držeći se cijelo vrijeme za špagu uz otpor vode i raličite vremeske uvjete zaista nije lako, te mu želimo svu sreću i mogućnost ostvarenja još jednog hrvatskog rekorda.
 
U pripremama su mu pomogli trener Krešimir Kovačević i fitness centar Lovorka, te Centar dobre vibracije, zatim Ski Lift Poreč, Krk i Hip-notics, te gliser Kirica d.o.o. iz Crikvenice. Troškove benzina pokrivaju Erste banka, PGŽ i Hrvatski savez za skijanje na vodi... Kako bi našao pravu rutu zaslužni su Navigo sistemi. O'Neill (Kruna Mode) mu je nabavio svu opremu za treniranje, a BoardForce.net ga podržava u promociji. Da ne zaboravimo mamu i prijatelje koji slušaju njegova jadanja...

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.