Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Wakeboard maraton
(Rejting 0 od 5)
Wakeboarding
Autor: Igor Deranja   
Ponedjeljak, 03 Svibanj 2010 10:48

Sve je počelo iz zafrkancije na račun novog extremnog, malo poznatog sporta – wakeboardanja !

Jednog dana, nakon vožnje, moja cura je u šali pitala.. „ tko zna koja je najduža relacija koju je netko u jednom danu odvozio na wakeu... „ Naravno nije mogla ni zamisliti kakvu ideju je potaknula u mojoj glavi.

Zovem se Igor Deranja i zaljubljenik sam u extremne sportove. Potraga za adrenalinom, koji će razbiti svakodnevnu monotoniju, je nešto što je uvijek okupiralo moje misli. Dok su moji prijatelji igrali nogomet  ja sam skakao u more sa visokih stijena, ronio u morskim dubinama, okušavao se u freeklimbingu, vozio se motociklom, te uza sve to, svakodnevno održavao formu trčanjem i odlascima u fitness i aerobik centar Lovorka da bi u svakom trenutku bio fizički spreman prihvatiti neki novi sportski izazov koji  mogao naći na putu.

Sada želim ponovno pomaknuti granice mojih mogučnosti obaranjem svjetskog Guinnessovog rekorda – Wakeboard marathon 24h. To će biti najduža relacija ikad odvožena na wakeboardu na otvorenom moru u jednom danu.

Ove zime sam počeo s intenzivnim treninzima i pripremama za obaranje navedenog rekorda uz pomoć svog osobnog trenera g. Krešimira Kovačevića. Naporni treninzi i stroga pravila prehrane bit će moja svakodnevnica sve dok ne uspijem u svom naumu. Vodeni treninzi su mi omogućeni zahvaljujući mojim sponzorima: Cable Krk, Ski lift Poreč, Kirica d.o.o., Cable Pag, Arsen t.o., Hip-Notics cable ski. O'Neill ( Kruna Grupa d.o.o. )  svojom profesionalnom opremom mi omogućuje treniranje u hladnom moru i niskim temperaturama. Boardforce.net također ima posebnu ulogu u organiziranju ovog dagađaja zbog velike podrške koju mi pruža kroz promidžbu i komunikaciju s javnošću i ostalim sponzorima.

Moji sponzori, treneri i ja zaista dajemo sve od sebe da uspijemo u ostvarenju ovog pothvata, no također smo svijesni da je za to potrebno još mnogo truda i odricanja.

Rujan, 2010 je rezerviran za Wakeboard marathon 24h, te ste svi pozvani da sudjelujete u tom događaju, bilo uživo ili preko facebook ili myspace internetskim stranicama.

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.