Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Dođite kao početnik i vratite se kao surfer!
(Rejting 5.00 od 5)
Windsurfing
Autor: Marko Kuten   
Ponedjeljak, 12 Srpanj 2010 19:32

 

A da ovo ljeto isprobate kakav novi sport? Možda windsurfing? Windsurfing nije težak sport i uz iskusne instruktore možete prosurfati za čas...

Otvoren je još jedan windsurfing centar na obali Jadrana. Windsurfing centar Novigrad se nalazi u istarskom Novigradu u kampu Mareda, te je nastao u suradnji sa surf klubom Tri strijele.

Centar nudi početne i napredne tečajeve jedrenja na dasci, te garantira zabavu na moru i zadovoljstvo svih polaznika!

Svatko može naučiti prve korake u roku od dva sata, a čak je i moguće da nećete ni pasti u vodu. Windsurfing nije težak sport i uz iskusne instruktore možete prosurfati za čas. Uz vjetar u leđa, jedro će vas odvesti u novo iskustvo puno mora, sunca i uživanja u prirodi.

Windsurfing školu vodi grupa iskusnih instruktora, dugogodišnjih surfera, koji su do sada radili s preko tisuću učenika svih uzrasta.

Možete odabrati između uvodnog tečaja koji traje 2 sata, te osnovnog tečaja koji traje 5 sati.

U uvodni tečaj je uključeno dizanje jedra iz vode, okretanje, upravljanje i jedrenje bočno s vjetrom, u vjetar i niz vjetar. Uz naše instruktore, samouvjereno ćete jedriti čim stanete na dasku.

Centar također nudi i napredne škole windsurfinga u koje su uključeni: start s plaže, vodeni start, fusevi i trapez, glisiranje, brzi okret niz vjetar (jibe), volcano, front loop (salto).

Surf centar raspolaže s opremom pogodnom za sve uzraste i fizičke predispozicije.

Najbolje je početi jedriti na dasci u organiziranoj školi windsurfinga, jer osigurava školsku opremu za prve korake u jedrenju na dasci. Poslije škole možete odmah stati na dasku od maksimalno 160 litara i uživati u vjetru na potpuno drugačiji način.

Windsurfing je sport koji se uz malo truda može lako savladati. S programom škole Novigrad Windsurfing Centra  naučiti ćete jedriti na dasci na vrlo siguran i brz način.

Windsurfing Novigrad u kampu Mareda je definitivno najbolje mjesto da počnete uživati na valovima i vjetru vašeg dragocjenog odmora.

Svim polaznicima windsurfing škole kamp Mareda nudi 10% popusta na usluge smještaja u kampu, a na grupe od 5 ili više ljudi Novigrad Windsurfing Centar nudi popust od 20%.

Dođite kao početnik i vratite se kao surfer!

 www.novigrad-windsurfing.com

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.