Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Formula Windsurfing europsko prvenstvo
(Rejting 0 od 5)
Windsurfing
Autor: Adventure Sport Team   
Srijeda, 03 Rujan 2014 17:35

Viganj na Pelješcu ponovo je domaćin vrhunskog windsurfing natjecanja. Zaljubljenici vjetra i brzine od 3.-7. rujna okupit će se na europskom prvenstvu u jedrenju na dasci. 

Podsjetimo, prošle godine Viganj je ugostio daskašku elitu na Formula Windsurfing svjetskom prvenstvu.

Prijave natjecatelja još uvijek traju, a zasada je prijavljeno više od 60 sudionika. Posebno veseli dolazak prošlogodišnjeg svjetskog prvaka Caspera Boumana i Enrica Marottia, ovogodišnjeg europskog prvaka u slalomu, koji je ovaj prestižni naslov i prvu windsurfing medalju za Hrvatsku osvojio prošli tjedan u Bolu.

Organizator natjecanja je Klub športova na moru Bofor (http://bofor.hr) iz Vignja u suradnji sa Pomorsko športskom udrugom Peliška jedra iz Orebića.

 

"Očekujemo pet dana dobrog jedrenja. Vremenska prognoza nije sjajna, ali Viganj ima svoju "lokalnu termiku" koja nikad ne iznevjer" - izjavio je predsjednik regatnog odbora Dražen Zdelarec dan prije početka natjecanja.

Start prvog plova bit će sutra u 14 sati. Natjecanje završava u nedjelju 7. rujna proglašenjem pobjednika i podjelom odličja. 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.