Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Shimuni extreme one hour slalom
(Rejting 0 od 5)
Windsurfing
Autor: Adventure Sport Team   
Utorak, 07 Rujan 2010 09:46


Shimuni extreme speed onu hour slalom III održati će se od 17.09. – 19.09.2010 u Kampu Šimuni na otoku Pagu. S time najavljujemo prave jesenske bure, juga, tramontane i sva ostala čuda od vjetrova.

Cilj je ponovo okupiti što veći broj surfera koji su nekad surfali ili još uvijek aktivno surfaju, na jednom mjestu u isto vrijeme i napraviti još veći nikad viđeniji windsurfing happening na ovim prostorima. Za prvih 40 prijavljenih natjecatelja osiguran je  besplatni smještaj u luksuznim mobilnim kućicama. Za stotinjak ljudi odojke na ražnju, cjelodnevne party-je, hostese, vatromet i nagradni fond koji je i ove tužne krizne godine i dalje 25,000.00 kuna!!! Fond će se dijeliti na sve natjecatelje ukoliko se ne održi službeni dio natjecanja. Naravno, i puno ostalih iznenađenja: prve tri posebne nagrade ukoliko se vozi samo Fun Race...

Mnogi su do danas doživijeli bure u Šimunima— brutalne su!!! Lokalna termika koja svijetlo zelenu fleku na Aladinu pretvara u surfačinu za 5m2! I flat za bolesne brzine… Pozvani ste baš svi. Slovenija, Austrija, Mađarska, Češka, Bosna, Srbija….. baš svi ste dobrodošli!

 17.09.2010 u 18h predviđen je start prvog plova, a regatno polje biti će smješteno u Dijamantnoj uvali ili u Bisernom zaljevu kao i prošle godine. I ove godine osiguran je dolazak svih medija, televizija, novina, radija i ostalih faktora koji će  pomoći napraviti nikad viđeniji spektakl; prošle godine ste dokazali da je to moguće!!

Informacije i prijave:
Vesna Fabijanić
Phone:
+ 385 (0) 23 697 441
Fax:
+ 385 (0) 23 697 442
E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.