Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
BMX is back!
(Rejting 5.00 od 5)
BMX
Autor: Ivan Kapović   
Subota, 15 Listopad 2005 21:49
Legende BMXa, ali i oni koji to tek trebaju postati, okupili su se ove subote na prvom Zion Flatland Jamu u Zagrebu.
Svoje umijeće pokazali su publici na Strossmayerovu trgu u Zagrebu. Organizatori iz BMX kluba Terra Firma namjerno su izabrali "Stross" kako bi spojili moderan sport s kulturom. Njegov intimni prostor i glazba za koju su se pobrinuli DJ Sam Bushara (Jamajka) i DJ McNugget (Hrvatska) stvorili su odličnu atmosferu za jam.

{mosgallery} Jedan po jedan, bez ograničenog vremena, biciklisti su izlazili pred publiku i pokazali što znaju. Trema je uzela svoj danak ali kako se jam nastavljao i "gume zagrijavale" trikovi su postajali sve bolji a publika je njihovu vještinu znala nagraditi.

Ono što je mnoge gledatelje iznenadilo, bio je izbor pobjednika. Nema sudaca, nema ocjena. Tko je najbolji odlučuju sami natjecatelji a oni su bez previše razmišljanja najboljim proglasili Janka Ferenčića. Drugo mjesto su podijelili Mislav Streicher i Tomislav Ceglec a treće je, usprkos teškom padu, osvojio Ante Bekavac.

Moramo istaknuti i sponzore Zion Bikes, Red Bull, Shoe-Be-Do i Vans. Zaslužili su. Osigurali su nagrade svim natjecateljima i podupiru ono što drugima nije zanimljivo.

Čestitke organizatorima i nadamo se da će dogodine biti još više boraca za prijelazni pehar.

Poredak:
  1. Janko Ferenčić
  2. Mislav Streicher
    Tomislav Ceglec
  3. Ante Bekavac
  4. Frane Granić
  5. Tonček
  6. Jakov Kerep
  7. Jure Granić-Skender
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.