Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Mislav Mironović:: Prijatelj Oli ostao bez zuba
(Rejting 0 od 5)
BMX
Srijeda, 13 Prosinac 2006 12:05
Moram ovo podijeliti s vama jer je danas bilo prilično gadno na GROVE-u! Naravno, možda je razlog svega što ćete sada čuti bio RB fotograf.
Naime, počeli smo naglo sa session-om na zadnjem skoku na kojem su pali veliki trikovi, a i padovi isto... Dakle, počnimo sa ovim lošijim dijelom...

Skakajuci ritam skokova koji su se nalazili ispred mene došao sam i do zadnjeg skoka na kojem sam išao raditi tailwhip koji je završio loše, ali ne tako loše kao i Olijev pad koji se dogodio još dok sam ja bio negdje u zraku predzadnjeg skoka. Dok sam, kao što sam rekao, došao do zadnjeg skoka, prije mog pada Oli se već digao s poda...

"Today it is crash central!"
Nakon što sam se i ja ustao samo malo zgreban, čuo sam Olijev glas: "Today it is crash central!" Uputio sam pogled prema njemu, a on mi se nasmijao bez zubiju držeći ih u ruci... Istovremeno sam čuo da je netko gadno pao iza mene i Olijev glas: "That was a huge superman seatgrab!" (naravno, fufljao je govoreći), ali nažalost neuspjeli... To je bio James koji je upravo istegnuo ligamente u gležnju koji je isti tren postao veličine teniske loptice i završio u MANLEY HOSPITAL!

Toliko sa Grove-a iz Sydneya, Australia, za Vas Mislav Mironović!

Fotke lomova i ozljeda pogledajte OVDJE.
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.