Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Svjetska BMX serija stiže u Hrvatsku
(Rejting 0 od 5)
BMX
Autor: Adventure Sport Team   
Četvrtak, 31 Ožujak 2016 21:01

Na tiskovnoj konferenciji jučer održanoj u francuskoj prijestolnici najavljen je dolazak FISE Svjetske BMX serije u Osijek, i to u sklopu Pannonian Challengea.

Najbolji vozači svijeta od 16. do 23. srpnja stižu u Hrvatsku boriti se za prestižni naslov prvaka jednog od najuzbudljivijih i najvećih festivala ekstremnog sporta u svijetu. FISE World Series svoj dom pronašao je upravo u sklopu najvećeg regionalnog festivala ekstremnog sporta – Pannonian Challengea – festivala koji već 17 godina piše hrvatsku ekstremnu priču i razvija domaće talente u velike svjetske vozače.

Ovaj ekstremni svjetski fenomen ovogodišnju seriju započinje u francuskom Montpellieru, zatim vozačku elitu od 21. do 23. srpnja dovodi u Osijek, a nakon toga kreće na put prema SAD-u, Kanadi i Kini. Zbroj bodova sa svih pet stanica Svjetske serije vozače može dovesti do jednog od najznačajnijih postolja u ovom sportu. 

Pannonian Challenge 16. će srpnja započeti inline i skate natjecanjima, koja će otvoriti prvi vikend festivala, a zatim će se mali kotači rola i skejta zamijeniti malo većim kotačima, onima od BMX-a i započeti natjecanje čije iskustvo gledanja uživo mnogi smatraju najuzbudljivijm u svijetu sporta. FISE Svjetsku seriju prenosit će desetci televizija diljem svijeta, a sam projekt u posljednjih je 20 godina privukao nevjerojatnu globalnu medijsku pažnju.  

Uskoro više informacija i potpuni program natjecanja na www.pannonian.hr iwww.fiseworldseries.com  

FISE World Series, kalendar za 2016. godinu:  

Montpellier, Francuska:  4. – 8. svibnja

Osijek, Hrvatska:  21. – 23. srpnja

Denver, SAD:  3. – 5. rujna

Edmonton, Kanada:  16. – 18. rujna

Chengdu, Kina:  27. – 30. listopada

  

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.