Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
* Nema lošeg vremena, ako imaš dobru opremu!
(Rejting 0 od 5)
Brdski biciklizam
Četvrtak, 06 Studeni 2008 10:14
Vozite bicikl zimi? Da, zašto ne! Danas, kada se može naći vrlo kvalitetna biciklistička oprema koja će Vas u potpunosti štititi od šibanja vjetra, kiše, pa čak i snijega, samo je važno dobro se opremiti, i bicikl možete voziti u svim vremenskim (ne)uvijetima, 365 dana u godini... Profiće i rekreativce želimo podsjetiti, a nove bicikliste upoznati sa opremom koja će Vam pomoći kako bi tijekom cijele zime nesmetano pedalirali i osjećali se bolje i udobnije na biciklu.
Dolaskom jeseni suočeni smo sa sve nižim temperaturama i sve češćim vremenskim promjenama, ponekad i nepogodama. Iz istog razloga, većina nas bicikle spremi u garažu i zaboravi do sljedećeg proljeća, međutim, uz današnju ponudu biciklističke odjeće i opreme namijenjene i zimskim uvjetima, za tako nešto stvarno nema potrebe. Kaže se: "Nema tako lošeg vremena, ako imaš dovoljno dobru opremu!"

Slijedom toga, poznata zagrebačka trgovina biciklima i biciklističkom opremom, Keindl sport, za ovu je zimu pripremila sve što vam iole može zatrebati kad padnu temperature na ljestvici, a vama se baš vozi na biciklu.

Za one koji su malo manje upoznati sa opremom koja je danas neizbježna, a i za one koji dobro znaju što i kada obući, upoznat ćemo Vas sa proizvodima koji će Vam pomoći kako bi se osjećali bolje i udobnije na biciklu.

PODKAPA 99-200kn
Krenemo li od vrha, svaki biciklist će ispod kacige (nadamo se da ju svi nosite!) staviti podkapu. Cijena jedne takve, sa windstopper (materijal koji štiti od vjetra) umetkom oko ušiju je 99,00 kn (Chiba). U toplijim uvjetima, koristiti se može i samo windstopper traka za glavu. Cijene su im različite, ovisno o proizvođaču, oko 200,00 kn.

PODMAJICA od 299kn
Što se tiče majice dugih rukava koja će dobro provoditi vlagu, a istovremeno biti udobna i elastična, možete ju kupiti već za 299,00 kn (Bicycle line).

TANKI WINDSTOPPER PRSLUK 199kn
Jedna stvar koja bi također trebala biti neizbježna, tanki je windstopper prsluk (199,00 kn, Bicycle line), koji uvijek možete spremiti u džep i obući ga pri spuštanju ili vožnji ako osjetite da je prehladno samo za majicu.

WINDSTOPPER JAKNA 499-999kn
Za hladnije dane najbolje bi bilo nabaviti windstopper jaknu, koja će Vas dovoljno zaštititi čak i pri vrlo niskim temperaturama. Cijene su također različite, ovisno o proizvođaču, od 499,00 kn (Bicycle line) do 799,00 kn ili 999,00 kn (Cannondale). Prednost ovakve jakne je udobnost i lakoća, a ispod je dovoljno obući majicu dugih rukava.

ZIMSKE BICIKLISTIČKE HLAČE od 299 do 799kn
Naravno, uza sve ovo, trebat će vam i dobre tople hlače. Klasične biciklističke hlače s tregerima, duge i tople, možete kupiti već za 299,00 kn (Bicycle line). Nešto bolje, windstopper hlače bez uloška (559,00 kn, Chiba) ili s uloškom i vrhunske kvalitete platit ćete 799,00 kn (Cannondale L.E.).

Ukoliko niste ljubitelj uskih biciklističkih hlača, u ponudi su i dugačke, tzv. baggy hlače, sastavljene od tri dijela, sa umetkom koji sadrži uložak, i nogavicama koje možete skinuti u toplijim uvjetima po 799,00 kn (Cannondale).

NADHLAČE 999kn
Ovdje su i neizbježne nadhlače, potpuno nepropusne, po 999,00 kn (Cannondale).

WINDSTOPPER ČARAPE 219kn
Kada su stopala u pitanju, ugrijati ih možete na nekoliko načina. Obučete li windstopper čarape (219,00 kn, Chiba),...

NAVLAKE NA SPRINTERICE 99-239kn
... Ili ako stavite navlake na sprinterice (99,00 kn windstopper, Bicycle line ili 239,00 kn neopren, Chiba).

WINDSTOPPER RUKAVICE 179-399kn
I na kraju, ali nikako najmanje bitne, rukavice. Također najbolje ako su od windstopper materijala, a za hladnije dane još i podstavljene. Cijene su različite, ali možete ih kupiti već za 179,00 kn (Chiba), pa sve do 399,00 kn (Cannondale L.E.).

Svaki od navedenih proizvoda, i još mnogi drugi u ponudi, pomoći će vam kako bi vožnja postala zabavna i udobna pri svim zimskim biciklističkim avanturama!

Više detalja na www.keindl-sport.com
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.