Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Đir za Žir
(Rejting 0 od 5)
Brdski biciklizam
Autor: Jadran Kale   
Utorak, 16 Rujan 2008 19:28
Ekološka udruga "Žir" organizira po četvrti put biciklističku utrku "Đir za Žir" i poziva sve ljubitelje biciklizma i prijatelje Žirja na druženje u nedjelju 21. rujna 2008.
Ovom biciklističkom utrkom Ekološka udruga "Žir" i Grad Šibenik svake godine promoviraju "Tjedan bez automobila" i doprinose svečanosti blagdana sv. Mihovila - proslavi Dana grada Šibenika.

Četvrti "Đir za Žir" potpomažu: Grad Šibenik, Jadrolinija, Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture, Gradska čistoća d.o.o., Zelenilo d.o.o. Šibenik, Krka d.o.o., Vinarija Šibenik, Jadranska banka, Cetina - prirodna izvorska voda, Djelo d.o.o., Konzum - Velpro i Ciklo-Centar.

Praktične napomene::

Utrka nema startninu.

Svi posjetitelji koji žele doći na Žirje dan ili dva ranije kako bi se odmorili prije utrke, upoznali stazu i razgledali otok, imaju na raspolaganju sljedeći oblik prijevoza u petak i subotu (19. i 20. 09. 2008): TRAJEKT Jadrolinije na relaciji Šibenik - Žirje u 11.00 i 16.00 sati;

Informacije o smještaju na Žirju se mogu dobiti u Turističkom informativnom centru na obali u Šibeniku ili na brojeve telefona: 022/214 411 ili 022/214 448.
 
Program utrke ovdje.  
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.