Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Kamenjak Rocky Trail 2014
(Rejting 0 od 5)
Brdski biciklizam
Autor: Adventure Sport Team   
Petak, 11 Travanj 2014 16:35

Proteklog je vikenda u Premanturi održana sportska manifestacija Kamenjak Rocky trails 2014 (mountainbike utrka) koju organizira KBBXS Adrenalina iz Premanture. 

Održane su dvije biciklističke utrke i trail utrka za trkače. Organizaciju su podržali JU Kamenjak, Turistička zajednica Medulin i Arenaturist.

U utrkama su sudjelovali timovi i natjecatelji iz: Hrvatske, Italije, Austrije, Slovenije, Poljske, Belgije, Češke, Njemačke, Velike Britanije, Italije, Grčke.

 

Prva utrka je održana u subotu, 5. travnja pod nazivom 18. XCO Premantura Kamenjak Rocky Trail.  XCO Premantura je prva utrka Kupa Hrvatske u disciplini XC (cross country). Ove je godine već osmi put u kalendaru Svjetske biciklističke federacije (UCI), a označena je kategorijom C1 te donosi vrijedne UCI bodove. Rezultate pogledajte na: http://grabarsport.hr/biciklizam/18-xco-premantura/ 

Druga utrka održana je u nedjelju, 6. travnja pod nazivom XCM Kamenjak Rocky Trail – Maraton. Utrka je bodovana za MTB (mountainbike) Kup Hrvatske. Sportski događaj privukao je više od 550 natjecatelja u obje utrke. Rezultate XCM utrke potražite na: http://grabarsport.hr/biciklizam/xcm-premantura/ 

Održana je i Trail Run utrka za trkače na kojoj je bio veliki odaziv sportaša i rekreativaca. Staza je imala ukupnu duljinu od 13 kilometara s ukupno 250 metara, predstavljala je idealnu podlogu kako za rekreativce tako i za ozbiljnije trkače. 

Rezultate potražite na:

http://grabarsport.hr/biciklizam/18-xco-premantura/

http://grabarsport.hr/biciklizam/xcm-premantura/

http://grabarsport.hr/biciklizam/ 

 

Generalni pokrovitelji: JU Kamenjak, TZ Medulin, Arenaturist 

 

Foto galeriju, video priloge, izjave pobjednika sa prošlih izdanja i pravila utrke pogledajte na www.adrenalina.hr i na facebook stranici utrke https://www.facebook.com/kamenjakrockytrails .

  

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.