Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Treće izdanje Mitas 4 Islands MTB stage race utrke u Hrvatskoj
(Rejting 0 od 5)
Brdski biciklizam
Autor: Adventure Sport Team   
Srijeda, 19 Travanj 2017 15:02

Treću godinu zaredom na 4 kvarnerska otoka održat će se Mitas 4 Islands MTB stage race, utrka koja prema mišljenju sudionika ulazi u sam vrh najatraktivnijih etapnih brdsko-biciklističkih utrka u Europi.

Krk, Rab, Cres i Lošinj će od 19. do 22. travnja 2017. godine ugostiti 600 strastvenih amatera i profesionalaca biciklista iz 34 zemlje svijeta. Osim već tradicionalnih gostiju iz Češke, Njemačke, Slovenije, Belgije ove godine utrku na 4 različita otoka u 4 uzastopna dana iskusit će i natjecatelji iz Perua, Izraela, Filipina te dalekih Farskih otoka. Utrku prati i velik broj “navijača” koji dolaze zajedno s natjecateljima. Ove godine očekuje se njih 400-tinjak te su smještajni kapaciteti na Krku i Lošinju rasprodani nekoliko mjeseci unaprijed. Gosti Mitas 4 Islands utrke ostvarit će ukupno 6.500 noćenja s direktnim prometom destinacijama od oko 4,5 mio kuna.

Otočke pejzaže i doživljaj utrke u svijet će prenijeti kućaIcarus koja će putem eurovizijske razmjene sliku s kvarnerskih otoka prenijeti u 100-tinjak TV kuća iz 180 zemalja svijeta. 

Iznimno atraktivni tereni i staze, nestvarna priroda i neponovljiva atmosfera učinili su ovu utrku nezaobilaznom postajom za ljubitelje biciklizma, ali i za sve one koji žele iskusiti pravu proljetnu otočku avanturu. Potencijal promocije destinacija putem Mitas 4 Islands MTB stage race utrke prepoznale su lokalne turističke zajednice otoka i hotelske kuće koje se već treću godinu aktivno uključuju u podršku projekta. 

Nema biciklističkog događaja na svijetu koji bi se mogao usporediti s jedinstvenim doživljajem vožnje na 4 različita otoka u samo 4 dana, prolazeći malim, autentičnim gradićima i selima tik uz Jadransko more.

Prekrasno okruženje i visoka razina organizacije iz godine u godinu oduševljavaju sve veći broj natjecatelja i posjetitelja te tako postavljaju Hrvatsku na mapu brdsko-biciklitičkih destinacija.

  

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.