Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
8. Biciklistička utrka Dan grada Zagreba i općine Lasinja
(Rejting 0 od 5)
Cestovni biciklizam
Srijeda, 03 Lipanj 2009 05:50
Utrke se boduju za generalni plasman Colnago kup Hrvatske, a vozi se ukupno 6 utrka.
Gdje i kada: 06. i 07. 06. 2009. Lasinja i Zagreb
Kotizacija: 100,00 kn po ucesniku za obje utrke. Uplate na licu mjesta kod podizanja startnog broja

Staza utrke 06.06.: Start kriterijske utrke je u 16:00 sati u centru Lasinje, a vozi se krug Karlovačka - Kupska - Svetog Antuna - Svetog Florijana - centar Lasinje. Krug je dug 2900 m, a vozi se 15 krugova ukupne dužine 43,5 km. Svaki 5 krug je bodovni (1. dobiva 5 bodova, 2.-3 boda, 3.-2 boda, 4.-1 bod; zadnji sprint boduje se dvostruko), a pobjednik je vozač koji sakupi najviše bodova.

Staza utrke 07.06.. : Start utrke  je u 11:00 h na istočnom ulazu na Jarun (pizzerija Helena) odakle se u zatvorenoj vožnji ide Jarunskom cestom - Jadranski most - Rotor - Lanište - Botinac (gdje je službeni start) - Brezovica - Hudi bitek - Markovo brdo - Radičevići - Pisarovina - Lasinja gdje se nakon toga rade 4 kruga: Lasinja - Crna draga - Novo selo - Lasinja. Dužina staze je 71 km.

Svaki od sudionika obavezan je nositi zaštitnu kacigu i tijekom vožnje pridržavati se prometnih propisa. Svi sudionici voze isključivo na vlastitu odgovornost.
 
Prijave za utrku : Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili na fax. 00385 1 3475 054. Podizanje brojeva u Lasinji 06.06. od 13:00 do 15:30 sati te u nedjelju 07.06. od 09:00 do 10:30 h kod Fumićevog kontejnera na Jarunu za one koji voze samo nedjeljnu utrku. Okrepa za vrijeme vožnje i na cilju.
 
Medicinska pratnja: Ambulantna kola s medicinskim osobljem.
Tehnička pratnja: metla.
 
Nagrade i bodovanje: podjela nagrada i zajednički ručak u Lasinji. Medalje i pehari za prvu trojicu u svakoj kategoriji.
 
Kategorije: Žene; Crvena lista (vozači iz natjecateljskih kategorija); Veterani A (30-39 god.); Veterani B (40-49 god.) ; Veterani C (50+)
 
Utrke se boduju za generalni plasman Colnago kup Hrvatske, a vozi se ukupno 6 utrka (Vodice 1. i  2. utrka; Dan Zagreba i Lasinje 1. i 2. utrka, Vodice 3. i 4. utrka) na kojima se boduje 5 najboljih vozača po svakoj kategoriji (1. 10 bodova ; 2. 7 bodova; 3. 5 bodova; 4. 2 boda; 5. 1 bod).

Za generalni plasman boduju se 5 najboljih plasmana (od 6 utrka), a u slučaju jednakog broja bodova bolji je vozač koji je bio bolje plasiran na zadnjoj utrci. Prva trojica u generalnom plasmanu u svakoj kategoriji dobivaju pokale i praktične nagrade. Organizator zadržava pravo povećanja ili smanjenja broja utrka te promjene njihovog termina.
 
Tuševi: osigurani u Lasinji, zainteresirani za smještaj sa subote na nedjelju molimo da se jave na mail organizatora.

Eventualne reklamacije moraju se dostaviti ocjenjivačkom odboru u propisanom vremenu.
 
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.