Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Biciklistička utrka kroz Zagreb:: A gdje su biciklisti?!
(Rejting 0 od 5)
Cestovni biciklizam
Autor: Nenad Kaučić   
Ponedjeljak, 14 Travanj 2008 01:00
Iz Kustošije do Medvedgrada, točnije Oltara Domovine, u nedjelju je startala biciklistička utrka "VI memorijal poginulim bojovnicima Domovinskog rata iz Grada Zagreba 1991. - 1995." Utrku je organizirao BK Zagreb.
Staza je prolazila Zagrebom u dužini 40km. Organizacija, suci, pratnja, dozvole, suglasnost, zatvaranje prometa u središtu grada... za svaku pohvalu!

Žao nam je što nije došlo više natjecatelja. Na startu ih se, unatoč bogatim nagradama i propagandi koju smo prije utrke proveli, pojavilo samo 33. Razmišljam zašto? Gdje su ti zagrebački biciklisti koji se voze po Jarunu, po Sljemenu, nedjeljom pedesetak do Jamnice. Jadikuju da bi došli, ali nitko ništa ne organizira. Pa evo trke, gdje ste sada? Od devet zagrebački klubova odazvala su se samo tri.

No, idemo dalje. BK 'Zagreb' već je krenuo s organizacijom nove utrke, 17. i 18. 05. Svi se nadamo boljem odazivu.

REZULTATI HOS 2008..doc


 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.