Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Dijana Vrdoljak i Marin Koceić, najbrži na 1. usponu na Biokovo
(Rejting 0 od 5)
Cestovni biciklizam
Autor: Adventure Sport Team   
Ponedjeljak, 02 Lipanj 2014 21:06

Preko stotinu biciklista startalo je s makarske rive put najvišeg biokovskog vrha, u utrci koju Biciklistički klub Makarska organizirao povodom obljetnice 20 godina postojanja.

Uspon na biokovskog Sv. Juru jedan je od najzahtjevnijih, ali ujedno i najpopularnijih biciklističkih uspona u Hrvatskoj, a ove godine imao je i natjecateljski karakter. 1720 metara nadmorske visine i 32 kilometra dužine najbrže je svladao Marin Koceić iz Splita, natjecatelj BK Splita i to za 1:39:27. Najbržoj ženi, Dijani  Vrdoljak, iz BK Marjana do Sv. Jure je trebalo 2:08:24.  

 

U kategoriji cestovnih bicikli, do vrha je kao drugi došao Aleksandar Balažinec iz BK Luka Hvar, dok je treći Nikola Smolić BK Bambi. Kod žena, druga je natjecateljica BK Ciklus, Jelena Gracin, dok je treća Ana Aljinović iz TK Podstrana.

Osim cestovnjaka, ka vrhu su se uputili i natjecatelji na MTB biciklima, a među njih pedeset, najbrži je bio Jurgen Hurberts, ispred Marka Fržopa iz BK Biker i Marina Pejde iz BK Zadar. 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.