Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Kvasina odličan drugi na utrci u Lonjeru
(Rejting 0 od 5)
Cestovni biciklizam
Autor: Danijel Kvasina Gorilla   
Petak, 07 Ožujak 2008 01:58
U žestokom sprintu za drugo mjesto Matija je vrlo brzo stizao i smanjivao razliku za petama pobjednika, ali se na koncu ipak morao zadovoljiti odličnim drugim mjestom. Izvrstan je bio i Kišerlovski na 6. mjestu te nešto malo slabiji ove godine Hrvoje Miholjević na 21. mjestu. Bila je to utrka u lonjeru, koja je ujedno i neslužbeni početak natjecateljske sezone, naročito za ove naše krajeve. Nastupilo je oko 170 vozača.
U nedjelju 02.03. vožen je 32 memorijal ZSSDI  u organizaciji slovenskih i talijanskih društava. Start utrke je bio u Trstu. Vozili smo 140 kilometara. Na utrci su nastupila naša tri kluba Loborika, Puris Kamen i Rijeka. Nastupili su i svi naši vozači koji voze u Sloveniji. Ova utrka je ujedno i neslužbeni početak natjecateljske sezone, naročito za ove naše krajeve. Nastupilo je oko 170 vozača.Utrka je od samog starta krenula žestoko. Bilo je raznih pokušaja bijegova ali je to sve bilo pod kontrolom i brzo bi bjegunci bili uhvaćeni. NA povratku prema Lonjeru gdje je ujedno bio i cilj, na laganom usponu na Opičine odvojila se poveća skupina od 30 vozača i skupili su prednost od minute.

Na krugovima u okolici Lonjera vozilo se 4 kruga. Obično se na tim krugovima s obzirom da ima ponešto brda uvijek razriješi utrka. Glavnu riječ na utrci su vodilie ekipe Zalf Fiore, Perutnina, Adria Mobil i Loborika. Do vodeće skupine su se na brdo uspjeli prebaciti još jedino Matija Kvasina i Slovenac Vrečer. Iz kruga u krug je ta prva skupina bila sve manja i manja. Napadali su svi koji su se tamo u tim trenucima nalazili. Na kraju je Talijan Boaro iz Zalf ekipe u zadnjem krugu napao par kilometara prije cilja i uspio se održati 20 metara ispred četvorice vozača koji su ga pratili.U žestokom sprintu za drugo mjesto Matija je vrlo brzo stizao i smanjivao razliku za petama pobjednika, ali se na koncu ipak morao zadovoljiti odličnim drugim mjestom. Izvrstan je bio i Kišerlovski na 6. mjestu te nešto malo slabiji ove godine Hrvoje Miholjević na 21. mjestu.

Ekipa Zalf ovnom pobjedom već treći put zaredom pobjeđuje na ovoj utrci.
 
Rezultati:
1 Manuele Boaro (Ita) Zalf Desiree Fior                              
2 Matija Kvasina (Cro) Perutnina Ptuj                                   
3 Gianluca Brambilla (Ita) Zalf Desiree Fior
4 Jaroslaw Dabrowski (Pol) MG Kvis-Norda Pacific
5 Peter Kusztor (Hun) P-Nívó Betonexpressz 2000 Corratec
6 Robert Kiserlovski (Cro) Adria Mobil                                  
7 Cristiano Colombo (Ita) U.C. Palazzago Sacla' Maiet Colnago
8 Daniel Oss (Ita) Zalf Desiree Fior
9 Robert Vrecer (Slo) Radenska KD Financial Point
10 Adrian Honkisz (Hun) MG Kvis-Norda Pacific
21 Hrvoje Miholjevic (Cro) BK Loborika
24 Radoslav Rogina (Cro) Perutnina Ptuj
37 Emanuel Kiserlovski  BK Loborika
88 Luka Grubic (Cro) Bk Puris - Kamen Pazin
93 Darko Blazevic (Cro) BK Loborika

Video isječci se mogu pogledati OVDJE.

Bravo naši!!!!!!!!
 
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.