Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Matiju Kvasinu udario auto
(Rejting 0 od 5)
Cestovni biciklizam
Autor: Tanja Kraljić   
Utorak, 18 Ožujak 2008 17:52
Tužna sam bila danas otvorivši mejlbox... Javio mi se dragi prijatelj Matija Kvasina.. Udario ga je auto.. Koji je vozio iza njega.. Jučer, na treningu... Bio je to privatan mejl Matijin meni, no zbog važnosti ovakvih situacija, nadam se da se Matija neće ljutiti ako priču podjelim s čitateljima AS Portala... Matiji želimo brz oporavak i bez povreda da u punoj snazi uđe na Olimpijske igre! Matija, drži se, mi vjerujemo u tebe!
Evo Matijina priča s ceste::

Neznam što je vozač morao izvoditi da me ne vidi jer sam jednostavno preupečatljiv, a još sam se i vozio totalno desno u svojoj traci na Ljubljanskoj ili ti ga Zagrebačkoj aveniji. A krenuo sam od doma prema Jarunu da iskoristim slobodan i prekrasan sunčani dan. Prošao sam s lakšim tjelesnim ozljedama bez nekih lomova, poprilično natučen i izgreban na što sam navikao.. Samo nisam navikao da će mi se najveća noćna mora ostvariti a to je da me auto koji se vozi iza mene lupi. Očito se moralo i to desiti...

Tako sam lijepi sunčani dan proveo u traumi na pregledima, a i danas me čeka slična sudbina jer moram obaviti i druge pretrage da budem siguran da mi se nije ništa ozbiljnije povrijedilo.

Volio bih kad bi nekako mogao glasnije i jasnije apelirati na vozače da moraju puno više pažnje posvetiti biciklistima na cesti jer mi smo sudionoci prometa koji su puno krhkiji od auta, a ponekad se krećemo sličnim brzinama. Ovaj put sam imao sreće i to jako puno sreće..
 
Na treningu, u prosijeku, izbijegnem 3 kontakta s autom upravo iz tog razloga što nitko ne poštiva naša prava već se ide po zakonu ja sam u autu i ja sam jači, a tek da ne spominjem šta
sve rade vozači kamiona i autobusa.

Prije ovoga incidenta sam si želio kupiti pištolj koji ću nositi sa sobom na trening, a sam vidim da ću to stvarno morati obaviti što prije jer na cesti je "Divlji zapad".

Uglavnom, ovaj put sam imao sreće u nesreći a sve se više bojim šta me sve čeka u buduće...

Kako razularenim vozačima stati na kraj??!!
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.