Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Utrka kroz Srbiju:: Pobjeda Kvasini!
(Rejting 0 od 5)
Cestovni biciklizam
Autor: Danijel Kvasina Gorilla   
Srijeda, 25 Lipanj 2008 12:23
Matija Kvasina se doma vratio sa drugom pobjedom na Utrci kroz Srbiju. Drugoplasirani je bio Rogina, a Đurasek je pridonio slavlju pobjedom u konkurenciji za mlade vozače.
Od četvrte etape koja je završila na Kopaoniku do samog kraja pobjeda Matije niti u jednom trenutku nije bila ugrožena. Zadnje tri etape su bile pod kontrolom Perutnine i svaki dan je grupa manja ili veća dolazila na ciljni sprint.

Petu etapu je pobijedio domaći vozač Der Žolt ispred Talijana Çadamura, a Dančulović je tu etapu završio na visokom 4. mjestu, ali ta pozicija nije mu znatno popravila poredak u generalnom plasmanu. Šestu i sedmu etapu pobijedio je Simone Cadamuro. Zadnje dvije etape obilježila su dva pada u samom sprintu ali bez ikakvih ozbiljnijih posljedica za vozače.

Za Loboriku je u zadnjoj etapi Vid Ogris (Slovenac) osvojio 2. mjesto, a Podgornik je prvi dan uzeo majicu za prolazne ciljeve i sačuvao ju je do samog kraja. 

Od ostalih naših vozača Hrvoje je završio na 7. mjestu, Kišerlovski na 29. i Dančulović na 58.

Rezultati etapa i generalnog plasmana pogledajte na ovim stranicama::

www.cyclingnews.com


www.tds.co.yu


 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.