Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Zorana Težak stradala na biciklu
(Rejting 0 od 5)
Cestovni biciklizam
Autor: Dino Alberini   
Ponedjeljak, 22 Lipanj 2009 07:16
Vozeći se na bicikli od Rijeke prema Puli, na nizbrdici nakon sela Barban, pri brzini od oko 40km/h, retrovizorom ju je zakačio auto koji je započeo pretjecanje iako mu je u susret dolazilo drugo vozilo prilikom čega je Zorana pala udarivši desnom stranom tijela i glavom o pod.
U ponedjeljak 15.6. oko 12 sati dogodila se prometna nesreća prilikom koje je naša pustolovka Zorana Težak srećom "lakše" ozlijeđena, iako se o prirodi ozljeda još nagađa.

I dok su slučajni prolaznici pozvali hitnu i pružili prvu pomoć, sudionici nesreće su se držali po strani kao da ih se to ne tiče. Zorana je prilikom pada ozljedila rame, koljeno, vrat, glavu i kuk, a ogulila je kožu na kuku, ramenu i bradi.

Preliminarne pretrage ne ukazuju na teške ozljede iako ju glava još uvijek boli. Srećom, kaciga je ovog puta spriječila teže, možda i smrtne poslijedice.
 
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.