Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Atletičari, rekreativci, partijaneri... Istarska zimska liga
(Rejting 0 od 5)
Cestovno trcanje
Autor: Ivan Lončar   
Ponedjeljak, 10 Prosinac 2007 11:33
Drugo kolo Istarske zimske lige, koje se boduje i za Atletski kup Istre i Kvarnera održano je ove nedjelje u Svetom Petru u Šumi. Nastupilo je 51 natjecatelja, a najbrži su bili Suzana Alberini među natjecateljicama i Ivan Stanić među natjecateljima.
Na prilično ravnoj stazi, s tek nekoliko manjih uzbrdica u Svetom Petru u Šumi trčali smo dva kruga, ukupno 5.300 m. U šarolikom društvu atletičara, rekreativaca, partijanera i ostalih bilo je samo 6 žena. Dvostruko manje nego u prvom kolu. Zato je u ovom kolu postavljena najveća razlika između najmlađeg i najstarijeg sudionika i to 53 godine. Za to su svojim dolaskom zaslužni Antonela Ferenčić i Ivan Martinčić.Pobjednik Ivan Stanić je za dvije sekunde bio bolji od Ive Marića. Treći je bio Robert Radojković. Trojka najboljih je tako ostala ista, samo su se vlasnici prvog i drugog mjesta zamijenili. Četvrti je ponovo bio Anatoliy Varvaruk, a Mario Bratulić je na domaćem terenu pao za pet mjesta u odnosu na kolo prije.

Među ženama pobjeda Suzane Alberini, ispred Tee Tomišić i Valentine Matić.

U ukupnom poretku Lige vodi Ivan Stanić (162.30 bodova), ispred Lučana Sošića (153.40 bodova) i Marija Bratulića (151.74 bodova).Ovo kolo Lige bodovalo se i za Kup, što je u Sveti Petar privuklo petnaestak natjecatelja s kvarnerke strane. U ukupnom poretku za Kup vodi Stanić (200 bodova), ispred Amela Tubića (192.12) i Srđana Božića (180.07).

Bodovanje za ligu je po hendikep sustavu, a za kup najbolji dobiva 100 bodova; ostali prema postotku zaostatka ne vrijeme pobjednika.

Sljedeća kola su 23. prosinca u Cerovlju (Liga) i 20.1. u Puli (Kup).

___

Rezultati::

ZimskaLiga0708.xls


KUP0708.xls 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.