Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Biseri utrke Grada Labina
(Rejting 0 od 5)
Cestovno trcanje
Autor: Dino Alberini   
Petak, 05 Rujan 2008 12:50
12. utrka grada Labina, ovoga puta sa čak ;) osamdesetak natjecatelja u dvije utrke od toga preko pedeset u glavnoj utrci, a o kakvom se uspjehu radi svjedoči i činjenica da je tridesetak kilometara udaljena Opatija (biser hrvatskog turizma) sa pet puta većim nagradnim fondom, višemjesečnom najavom i neusporedivom logistikom okupila tek pola od tog broja. Fascinantno :), tim prije što je najava utrke išla tek tjedan dana ranije a glavnog organizatora, Roberta Faragunu "nitko ne voli". No dobro, moglo ih je biti i više, vjerojatno su se preplašili vremena.

Zoran Žilić se, nakon kratke avanture na kontinentu, vratio u Rijeku, pobijedio je kao i prošle godine, Jovan Rok je još uvijek junior (a već Slovenac), Ivan Stanić nije umro od starosti (kako su neki zlobnici pričali) štoviše, uzeo je mjeru mnogim pretendentima i nema namjeru stati. Kod žena dominacija kategorije F30, Suzana Alberini, Elena Simsig i Dijana Kesonja koja svojim trećim mjestom nije nikoga iznenadila osim sebe budući da se nije pojavila na proglašenju i dodjeli novčane nagrade (koju sam ja uzeo da ju kao predam kad dođem u Rijeku; Faraguna naivac nasjeo a ja u prvu okrepčevalnicu, uostalom, ja Dijanu i ne poznam). Josip Nadenić je opet najstariji (1933) iako mu je Ivan Večerina opasno blizu (1936) a ni agilni Josip Jurković (1940) nije za podcijeniti.

U kratkoj utrci dominacija klana Diklić (Toni & Andrej) a treći (prvi u svojoj kategoriji) je bio Luka Paliska. Kod djevojaka slična situacija, na prvom i trećem mjestu klan Šćur (Valentina & Lucija), na drugom Alma Hujdurović, također iz atletičarske obitelji.

Uglavnom, "sve je isto k'o i lani", Eni Babić je i dalje šarmantna, nisam skinuo kile, vozači su i dalje živčani a "Majke" su prašile sve u 16. Bar na tonskoj probi. Eh da, Dijana Kesonja je ostala bez para koje smo zapili. To je novo.
 
Rezultati na www.istra-bike.com 
 
Piše:: DINO ALBERINI, AL CAFONE 
 
 
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.