Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Hrabri valentinovski trkači
(Rejting 0 od 5)
Cestovno trcanje
Četvrtak, 19 Veljača 2009 02:28
Po sunčanom i prohladnom vremenu, na subotnjem 7. kolu jubilarne 5. riječke zimske lige u trčanju, okupilo se 56 hrabrih trkača i trkačica. Zašto hrabrih? Pa, trebalo je hrabrosti da bi objasnili svojim curama/ženama ili dečkima/muževima zašto baš i na samo Valentinovo moramo ići na tamo nekakvu glupu ligu, umjesto da se grijemo u toplim krevetima...
Mic po mic i skoro smo i 5. po redu izdanje zimske lige priveli kraju. Pogled na tablicu pokazuje da nema baš neke velike neizvjesnoti prije zadnjeg kola, bar kad se radi o poretku u samom vrhu. Mislim da bez straha možemo proglasiti ukupnog pobjednika, gospodina Vladu Starešinića, koji je jučer ostvario apsolutni rekord u bodovnom učinku od kad postoji ova naša liga. Nikad nitko dosad nije premašio 90 bodova, i to je rezultat europske vrijednosti!Niti drugo mjesto Ivana Stanića nije previše ugroženo prije zadnjeg kola. Na trećem mjestu samo je naizgled siguran Stjepan Cerovac. Naime, još jedan istinski trkački majstor vreba u liku Lucijana Matike, koji će, ako nastupi u zadnjem kolu, uzletjeti najmanje na 4. mjesto. No situaciju vjerojatno prati i sam Cerovac, i sigurno je već izračunao da će mu 3 bonus boda ako nastupi u zadnjem kolu biti dovoljna za obranu 3. mjesta. Za preostala tri mjesta koja još donose (skromne) novčane nagrade vrlo su izgledni kandidati Krešo Glavaš i Lučano Sošić, a teoretske šanse imaju još i Rajko Šarčević i Alojzij Novak.Ni u ekipnom dijelu natjecanja nema nikakvih dilema kad su prva tri mjesta u pitanju. 4 rijeke, međunarodna ekipa sastavljena od dva Slovenca i dva Hrvata koji žive svi vrlo blizu, a povezuju ih upravo 4 karlovačke rijeke po kojima su i dobili ime, od kad su se prijavili postali su favoriti broj 1. Lanjski pobjednici, samo pod drugim imenom, Albona extreme, sigurni su na 2. mjestu, a vrlo ambiciozno sastavljena ekipa Kvarner Ciclo sporta morat će se zadoviljiti trećim. Micro process je zacementirao 4. mjesto, a jedino je 5. mjesto veteranske ekipe TK Rival teoretski ugroženo od moje ekipe Radio Maximum. No, kako ja vjerojatno neću nastupiti u zadnjem kolu ni oni nemaju previše straha.Na današnjoj utrci, pobijedio je Nikola Kereković iz ekipe Libor iz Kastva, drugi je bio Ivan Stanić iz Albona ektreem a treći Tomislav Senčić iz Radio maximuma. Kod žena, ponovo je najbrža bila Barbara Belušić koja me je ugodno iznenadila svojim dolaskom, jer se ova trka nije bodovala za kup Istre i Kvarnera, druga Sozana Alberini, a treća mlada i perspektivna Valentina Šćur.Svi rezultati OVDJE.
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.