Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Ivan Stanić osvojio Kup Istre i Kvarnera
(Rejting 0 od 5)
Cestovno trcanje
Autor: Ivan Lončar   
Ponedjeljak, 25 Veljača 2008 20:47
Sedmo kolo Istarske zimske lige bilo je i zadnje kolo 1. Kupa Istre i Kvarnera. Održano je u Pazinu, a nakon utrke proglašeni su najbolji u Kupu. Na startu se pojavilo 47 natjecatelja.
1. Kup Istre i Kvarnera osvojio je Ivan Stanić, koji je u ukupnom poretku bio ispred Tihomira Bobolanovića i Roberta Radojkovića. U ženskoj konkurenciji pobijedila je Suzana Alberini, druga je bila Tea Tomišić, a treća Valentina Matić. Kup se sastojao od šest kola, od kojih su četiti bila iz Istarske zimske lige, a dva iz Rival zimske lige.

Sedmo kolo lige trčalo se u Pazinu na stazi dužine oko 6 300 m. Start je bio na mostu Vršić, nakon kojeg se išlo oko bivše tvornice Pazinka, preko mnogima omiljenog Gortanovog brijega i Rijavca natrag na most.

Najbrži je bio Ivan Stanić, koji je postigao vrijeme 23:24 min. Iza njega su bili Tihomir Bobolanović (23:33 min) i Alfred Širol (24:36 min).

U ženskoj konkurenciji pobijedila je Suzana Alberini. Njezino vrijeme je bilo 27:34 min i osvojila je 12. mjesto. Druga je bila Tea Tomišić (28:55 min, 21. mjesto), a treća Nensi Jop (29:51 min, 24. mjesto).

9. ožujka Sveti Petar u Šumi domaćin je zadnjeg, osmog kola lige. Za ukupni poredak boduje se šest najboljih rezultata. Uzimajući u obzir šest najboljih rezultata nakon sedam kola, vodeći je Ivan Stanić (496.57 bodova), drugi je Lučano Sošić (467.29 bodova), a treći Robert Radojković (438.91 bod).

___

Rezultati::

KUP_07_08.xls

Zimska_Liga_0708.xls

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.