Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Utrka zdravlja
(Rejting 0 od 5)
Cestovno trcanje
Autor: Vesna Vučičević   
Srijeda, 13 Svibanj 2009 09:53
Uprkos velikoj vrućini (25'C) prvi natjecatelji su utrčali u cilj za 20-tak minuta, iscrpljeni, ali sretni i zadovoljni.
U nedjelju, 10.5. na Savskom nasipu već oko 9h počeli su se okupljati prvi natjecatelji za humanitarnu Utrku zdravlja 2009. Prijavili su se članovi udruge «Prijatelji životinja» koji su doveli i svoje četveronožne ljubimce, Udruge za prevenciju prekomjerne težine, Nutricionističkog centra «Svijet zdravlja», Atletskog kluba «Sljeme» i mnogi drugi, ukupno 50-tak natjecatelja.

U 10h po sunčanom vremenu startala je utrka na stazi dugačkoj 5km koju su osiguravali volonteri Volonterskog centra Zagreb. Uprkos velikoj vrućini (25'C) prvi natjecatelji su utrčali u cilj za 20-tak minuta, iscrpljeni, ali sretni i zadovoljni.

Svi sudionici dobili su simbolične nagrade sponzora Natural Wealtha, kao i suvenir-majicu Utrke zdravlja. U veseloj atmosferi nastavljeno je ugodno druženje, a sudionici su pozvani na sljedeću sportsku manifestaciju u organizaciji Medikusa - Jesensku biciklijadu.

Zahvaljujući dobrovoljnim prilozima sudionika sakupljeno je 533kn donacija za liječenje Dominika Krijana koji su uplaćeni na njegov račun.

Zahvaljujemo svim sudionicima na donacijama, velikom odazivu i lijepom druženju. Do susreta najesen.

Pozdrav Medikus.
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.