Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Završila 4. Rival zimska liga
(Rejting 0 od 5)
Cestovno trcanje
Autor: Igor Malešević   
Ponedjeljak, 25 Veljača 2008 01:43
Završila je 4. Rival zimska liga i 1. Rival mala liga. Po poluoblačnom i dosta toplom vremenu u Kastvu se okupilo 44. trkača i trkačica u velikoj utrci i više od 20 djece u maloj. Kako i priliči zadnjem kolu, bilo je svečano. Razglas, glazba, kolači i lokalna TV postaja Kanal Ri uveličali su ovaj događaj.
Pobijedio je Zoran Žilić, u revijalnom tonu, ispred Matjaža Štanfela i Kreše Glavaša, koji je jedini danas pošteno «nagazio» i dohvatio 4. mjesto u ukupnom poretku. Ukupni pobjednik, Ivan Stanić, danas je samo pomagao svom ekipnom kolegi Lučanu Sošiću da obrani drugo mjesto. U ženskoj konkurenciji najbrža je bila Dijana Kesonja, ispred Ane Barić i mlade Mie Šimičić, koja je prethodno otrčala utrku male lige.

Uslijedilo je svečano proglašenje pobjednika i podjela nagrada u dvorani doma braće Matešić, kojega svi bolje znaju po imenu lokala koji se nalazi u istoj zgradi.

Na samom kraju proglašenja iznenadio me je poziv iz 2. programa HRT kojem sam dao izjavu izravno u eter. Poslije me pohvalila gospođa iz montaže da sam se dobro snašao. Ko zna da li je to itko slušao?

Ove godine sam bio jako lijen za ažuriranje rang liste. Obećavam da će se i to dogoditi u dogledno vrijeme.

I na kraju još samo nešto. Poznato je da sam ja jako oštar na jeziku (tipkovnici) kad treba ukazati na nečiji propust, a jako škrt kad treba pohvaliti. Tako bar kažu. I zato ovom prilikom želim ispraviti propust i pohvaliti i zahvaliti se curama i dečkima iz TK Rival, a posebno Sandri, Mladenu, Žiletu, Žuni, Sanjinu, Nenotu, Šegiju i ostalima, kao i Kastavcima Barbari, Marini, Saletu, Tvrtku, Nenadu i drugima. Također zahvaljujem na potpori AK Kastav maraton, Odjelu za zdravstvo i socijalnu skrb grada Rijeke, Ivanu Čotri i njegovoj firmi UGO d.o.o., Microprocessu, firmi Vujo i zagonetnom sponzoru iz Vrbovskog, koji je želio ostati anoniman. Svaka čast i dečkima iz prometne policije koji su nas ove godine čuvali na cesti bolje nego ikad ranije. Sve pohvale i Igoru iz Kastva, koji vrijedno prati i objavljuje rezultate Zimske lige, a kad god mu posao dopusti, skokne na utrku i napravi fantastičnu galeriju slika.

Hvala i Janku na Maratoncu i Ironiju na knjigama.

I naravno, hvala svima vama koji ste trčali ove godine, jer vi ste ipak najvažniji u cijeloj ovoj priči ...
 
Rezultati na melez.blog.hr
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.