Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
4 postolja za Hrvatsku reprezentaciju
(Rejting 5.00 od 5)
Inline skating
Autor: Adventure Sport Team   
Ponedjeljak, 11 Listopad 2010 10:03

Koturaljkaški savez Hrvatske (KSH) i Inline klub „5 element“, iz Rijeke, još jednom su se pokazali odličnim organizatorima velikih Europskih natjecanja u brzinskom rolanju.

Predsjednik Europske federacije g. Urbinati čestitao je i uručio posebna priznanja g. Radalju, tajniku „5 elementa“ i g. Mileru, predsjedniku KSH za odličnu organizaciju 2. Europskog kupa u polumaratonu.Organizatori su posebno zadovoljni sa učinkom hrvatskih reprezentativaca.
Svi članovi reprezentacije ostvarili su svoja najbolja vremena u polumaratonu ( 21 km) i u ekipnom plasmanu zauzeli smo: 2. mjesto kadetinje; 3. mjesto kadeti; 3. mjesto juniorke; 2. mjesto juniori.
Svakom pojedinačnom pobjedniku tvrtka Sony-Ericsson Hrvatska poklonila je Sony Ericcson ZYLO mobitel. Najbrži junior bio je Mark Molnar iz Mađarske sa najboljim vremenom ukupno 34:12. Prvo mjesto kod kadeta pripalo je Roberu Fioritu (Itl) , koji je odvezao i najbrži krug utrke (4:24) od ukupno 7 krugova po 3 km, koliko je trebalo za polumaraton (21 km). Kod djevojaka najbrža juniorka bila je Giulia Lolobrigida(Itl), a kod kadetinja, također talijanka Rebeca Ghergo.

 

Koliko su brzi kadeti i juniori govori i podatak da je ovo bila najbrža cestovna utrka u brzinskom rolanju ikada odvezena u Hrvatskoj sa prosječnom brzinom od gotovo 37 km/h. Svjetski rekord u seniorskoj konkurenciji u maratonu vožen je prosječnom brzinom od 43 km/h.

Više informacija o ovom natjecanju, ali i o rolanju u Hrvatskoj na web stranici www.rolanje.hr

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.