Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Pordenone:: Naši vatreni kotači brzi, brži, najbrži...
(Rejting 0 od 5)
Inline skating
Autor: Luka Markić   
Utorak, 09 Lipanj 2009 03:37
Najveći uspjeh doživjela je Anamarija Pecar, KK Vatreni Kotači, Zagreb, koja je osvojivši drugo mjesto preuzela vodeću poziciju u ukupnom poretku u konkurenciji kadetinja. Naša seniorka Vanja Pušnik, KK Split, pobjedila je u svojoj kategoriji i još više učvrstila svoju vodeću poziciju u ukupnom poretku.
Inline kupovi su etapne cestovne utrke u disciplini maraton (42 kilometra), ali je dopušteno i odstupanje u dužini trase. Takoder i kadeti (do 15 godina) nastupaju na ovakvim natjecanjima, ali oni voze polumaraton (21 kilometar).

Talijanski inline kup ima 7 kola i 3. kolo održano je u Pordenoneu, gdje je nastupilo preko 250 rolera. Trasa je bila kružna i dosta zahtjevna s jednim dugim usponom od 3 kilometra.

U konkurenciji kadeta nastupili su Sven Skec i Martin Kolenc, oba iz KK Vatreni Kotači, Zagreb i osvojili 6 i 7. Mjesto. Fran Urban osvojio je 21. mjesto.

Naš stariji senior u kategoriji +50, Silvio Mrkša, osvojio je 7. mjesto i sada je 6. u ukupnom poretku.

Luka Markić osvojio je 12. mjesto u svojoj kategoriji i trenutno je 8. u ukupnom poretku.

Sada nastupa pauza u nacionalnim kupovima jer u brzinskom rolanju sada počinju pripreme i kontinentalna i Svjetska prvenstva, nastavak nacionalnih kupova je krajem kolovoza.

Više informacija o radu Koturaljkaškog saveza na našoj web stranice: www.rolanje.hr

 
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.