Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Rijeka:: Europsko prvenstvo u brzinskom rolanju
(Rejting 0 od 5)
Inline skating
Autor: luka markic   
Nedjelja, 11 Listopad 2009 12:37
KSH prvi put organizira Europsko prvenstvo u brzinskom rolanju. KSH je dobio organizaciju EP u maratonu, koje će se održati 11.10.2009. u nedjelju na Grobniku.
KSH prvi put organizira Europsko prvenstvo u brzinskom rolanju. KSH je dobio organizaciju EP u maratonu, koje će se održati 11.10.2009. u nedjelju na Grobniku. Natjecanje će otvoriti predsjednik Europske rolerske federacije g. Urbinati, u pratnji glavnog tajnika g. Trumpy. Pokrovitelji manifestacije su: Hrvatski Olimpijski odbor, Primorsko-goranska županija (PGŽ), Zajednica sportova PGŽ, Riječki sportski savez, Turistička Zajednica Čavle, a sponzori su HOOLA i COCKTA.

Naša dosadašnja iskustva u organizaciji Europskih kupova i Hrvatskog inline kupa (HIC) omogućila su nam dobivanje ovog domaćinstva. Cilj nam je da organizacijom velikih sportskih priredbi promoviramo razvoj koturaljkaškog sporta, koji je jedan od kandidata za program Olimpijskih igara.

Raspored takmičenja:
Nedjelja 11.10.2009. aerodrom Grobnik
10:00 Alpe-adria kup (AAC) i Liga OŠ, utrke na 500 metara
11:00 finale HIC i AAC, polu maraton
11:01 fitness utrka (utrka građana), 2 kruga, 6 km
12:00 EP u maratonu, start muškaraca
14:00 EP u maratonu, start žena

Predsjednik KSH g. Dubravko Miler poziva sve zaljubljenike u sport i rolere da se priključe fitness utrci ili Ligi osnovnih škola, te budu dio najveće rolerske manifestacije u Hrvatskoj.

Prijava i informacije preko naše web stranice, www.rolanje.hr.
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.