Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Tko želi testirati off road Skike role?!
(Rejting 0 od 5)
Inline skating
Autor: Luka Baranović i Tanja Kraljić   
Ponedjeljak, 05 Studeni 2007 01:00
Ako ste planirali neku aktivnost za ovu subotu, slobodno ju odgodite ili barem pomaknite. Sprema se nešto što nikako ne smijete propustiti. Jednostavno MORATE doći na Skike - XC rollerski događaj. Ove subote u Zagrebu, na Savskom nasipu imate priliku pokušati probuditi nordijski duh u sebi. Imamo opremu spremnu za vas i demonstratore koji će vam pomoći sa savjetom.
Skike su posebne role prilagođene za SVE podloge. Skijaško trčanje više nije ograničeno samo na snijeg, a rolerski samo na asflat. A ni trekeri nisu više ograničeni samo na trčanje :) Skike mogu preko svega: makadama, granja, blata i kamenja, uzbrdo, nizbrdo... Imaju kočnicu, gume se pumpaju...Za trekere i prijatelje - da budu još brži...
A glavni događaj je: utrka! Skike off road rolerska spontana utrka na nasipu. Tako je, osigurali smo opremu za natjecatelje tako da nemate nikakav izgovor. Role, štapovi, sve vas čeka - na vama je da donesete dobru volju i natjecateljski duh. Utrka počinje od 10:00h i vozi se na kronometar. Dakle glavna utrka je u 10h, a ostali pospanci kad dođu - mogu startati. Starta se cijeli dan, od 10:00 do 16:00 sati, ispred Caffe Brazila na nasipu. Možete startati više puta: boduje se najbolji rezultat, a rezultate i poredak objavljujemo na Adventure Sport Portalu.Za sada prijavljeni za utrku::
(Startna lista iz minute u minutu raste)
1. Tea Đurek  
2. Damir Ćurić  
3. Igor Verbnjak  
4. Dragan Janković  
5. Ivan Vuković  
6. Vanja Suhina  
7. Tadeja Krušec  
8. Al Cafone  
9. Borko Prvan Lacpe  
10. Vukodlak  
11. Luka Baranović
12. Vjeran Baranović
13. Maja Škrinjarić
14. Marin 
15. Denis 
16. Aljoša
17. Lovro Lepan
18. Matija Kvasina
19. Đurđica Opuhač
20. Marko Velić
21. Aljoša Parotat Pari
22. Danka
23. Vjeko Lončarević
24. Tanja Kraljić
25. Tomislav Kiš
26. Mislav Kaučić
27. Antolić Sandra 
28. Radić Adam 
29. Radić Predrag
30. Mario Nikolašević

Prijave su u tijeku, a primamo ih pod komentarima ovog teksta.Pozdravljam sve koji su se odvažili isprobati ovaj novi sport, koji su se i koji će se prijaviti za ovu utrku. S posebni zadovoljstvom najavljujem kako se za 'Skike off road rolerska spontana utrka na nasipu' prijavio i MATIJA KVASINA, jedan od najboljih Hrvatskih i svjetskih biciklista, te naš budući predstavnik na Olimpijskim igrama u Pekingu!!!

Vozi se cca 2km po nasipu, po 1km u svakom smjeru. Kliker je sudac, a Božena službeni fotograf. Dobrodošli su i navijači!Dođite, zabavite se i probajte biti najbolji.

Budući da se Skike u Hrvatskoj ne mogu kupiti, a zastupnik za iste je David Pelikan iz Slovenije, ovo je jedinstvena prilika ako ih želite imati da si ih kupite odmah na licu mjesta.

I ne zaboravite, mi Martinje slavimo dva dana. Kuhanog vina biti će u izobilju. Da lakše startate...


Za snježne ljude
Poseban dodatak za sve snježne ljude: ako ste se ikada zanimali za snowkite (vožnju zmajeva po snijegu) onda definitivno morate doći u subotu. Pripremili smo najnoviju OZONE opremu za demonstraciju, i posebne manje modele zmajeva za probu. Dođite vidjeti najbolje snowkite zmajeve sa tradicijom. Upoznajte novi svijet.

Cijei događaj se odvija u subotu 10.11.2007 od 10:00 do 16:00 sati.

Epicentar događaja:
Brod bar "Brazil"
Savksi nasip, Zagreb

Vidimo se!


Za skike utrku, dakle, prijavite se pod komentarima ovog teksta...


Više o Skike rolama OVDJE.

Skike filmić OVDJE, da se malo uhodate i snimite mote prije utrke...

Vidimo se na nasipu!

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.