Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
12 Vur Bereka
(Rejting 0 od 5)
MTB orijentacija
Autor: Matija Šimunić   
Srijeda, 17 Kolovoz 2011 22:48

 

U nedjelju, 14.08.2011. BK Prelog organizirao je trku 12 Vur Bereka koja se u cijelosti odvijala na XC stazi preloškog kluba. 

Utrka je počela u 6 sati ujutro i trajala je do 18 sati navečer. Natjecateljima je cilj bio u tih 12 sati prevoziti čim više krugova. Na startu su se pojavila ukupno 32 natjecatelja od kojih je bilo 16  individualaca te 8 štafeta po 2 vozača.

 

Moramo spomenuti da su u individualnoj konkurenciji bile dvije djevojke, te jedna u mješovitoj štafeti. Vrijedni organizator natjecatelje je svih 12 sati opskrbljivao hranom i napitcima.
Pobjedu je nakon 12 sati u individualnoj konkurenciji odnio Dino Slatki, član BK Maraton sa odvoženih 70 krugova (224 km), drugo mjesto osvojio je domaći vozač Tomislav Bermanec sa odvoženih 67 krugova (214,4 km), a treće član TK Međimurje Pavao Vlahek sa odvoženih 63 kruga (201,6 km).

 

U  kategoriji štafeta pobjedu je odnio domaći dvojac Robert i Damjan Mikec, inače otac i sin, s odvoženih 76 krugova (243,2 km), drugo mjesto su osvojili braća Renato i Marko Stuparić sa odvožena 75 krugova (240 km), a treće mjesto Ivan Ružman i Marko Balent sa odvoženih 67 krugova (214,4 km).

 

Sve u svemu, još jedna lijepa i naporna utrka u organizaciji BK Prelog za koju je organizator dobio pohvale od svih natjecatelja.

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.