Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Planine i bicikle
(Rejting 1.00 od 5)
MTB orijentacija
Autor: Anamarija Marović   
Ponedjeljak, 19 Travanj 2010 12:37

Na Dinari u organizaciji PD Sv. Jakov i PU Dinaridi 30.04.-02.05.2010. održava se tradicionalni susret dalmatinskih planinara kojom prilikom će se održati i biciklistička utrka.

Na ovom izuzetno interesantnom području iznad kojeg se diže i jedan od najljepših vrhova Troglav naći će aktivnosti za sve uzraste i ambicije. Osim predavanja, zajedničkih planinarskih tura i svečanog ručka održati će se i biciklistička utrka u spomen braniteljima za koju se organizator nada da će postati tradicionalna.

Utrka kreće od kuće Sv. Jakova preko Vrdova na Maglaj odakle se spušta prema putu za Viještić goru te natrag preko Vrdova prema Sv.Jakovu.

Smještaj je omogućen u šatorima ispod doma te učesnici trebaju ponijeti vreće za spavanje. Prijave na utrku vrše se na broj 098-926-00-41
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.