Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Veliko MTB-o finale u Bjelovaru
(Rejting 0 od 5)
MTB orijentacija
Autor: Chris Nikolić   
Utorak, 04 Srpanj 2006 14:33
Na MTB-o utrci održanoj ovoga vikenda u Bjelovaru staze su bile brze, po relativno suhom terenu i voznim putevima. Startalo je 29 natjecatelja, i isto toliko završilo stazu.
Uz ugodan dan na nekih 22 stupnja i 60% vlage, na orijentacijskoj karti "Kamenitovac" održana je finalna trka Slovensko-hrvatskog kupa u MTB-o (MTB orijentaciji). Startalo je 29 natjecatelja, i isto toliko završilo stazu. Svi živi i zdravi.

{mosgallery}Staze su bile brze, po relativno suhom terenu i voznim putevima. OK Bjelovar zajedno sa BBK Bjelovar kao organizatorima, moja malenkost kao postavljač i Bojana Nikolić kao kontrolor, odradili smo korektan posao, obzirom da su pobjednici došli u vremenu predviđenom za vrijeme pobjednika, ozlijeđenih nije bilo, a nije bilo potrebe ići tražiti bilo koga od natjecatelja.

U svakom slučaju, da na dan održavanja trke nije bilo još dva velika MTB i triatlon događanja, vjerojatno bi broj učesnika bio znatno veći. Nadamo se da će se iduće godine malo bolje uskladiti kalendar, i da će se više ljudi doći ugodno provesti na Kamenitovcu.

Rezultate prolaza po kontrolnim točkama pogledajte ovdje.
Konačni poredak utrke pogledajte ovdje.
Više fotografija s ove utrke by Christian Nikolić na:: www.svitlebaje.com
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.