Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
CROATIA OPEN 2010 - prvih 5. O-dana Hrvatske
(Rejting 0 od 5)
Orjentacijsko trčanje
Autor: Adventure Sport Team   
Srijeda, 14 Srpanj 2010 16:10

"Croatia Open" u organizaciji delničkog orijentacijskog kluba "Ris" je peterodnevno međunarodno orijentacijsko natjecanje jedino takve prirode i najznačajniji događaj tradicionalnog karaktera u Hrvatskoj.

Našu težnju i zalaganje za što kvalitetnijom organizacijom takvog tipa međunarodnog natjecanja dovodi ove godine u Hrvatsku preko 600 natjecatelja iz 30-tak država. "Croatia Open" u orijentacijskom
trčanju će se održati od 13. - 19. srpnja 2010. godine na području gradova Delnica, Opatija i Čabar u Primorsko-goranskoj županiji.

Posebnost ovogodišnjeg natjecanja je sprint utrka koja održati će održati 15. srpnja 2010. godine u Opatiji. Za ciljni prostor odabrana je atraktivna lokacija ispod hotela "Ambasador" na plaži "Tomaševac" dok će se utrka održati po obližnjim ulicama i parkovima. Osim sportskog djela, za Opatiju i Plažu "Tomaševac"  predviđena je i zabava kroz "Orienteering beach party".

Osim gore spomenute utrke očekuju nas još četiri etape koje će se održati na atraktivnim lokacijama NP "Risnjak" Crni Lugu i Lividraga (Gerovo). Više informacija o samom natjecanju možete saznati na strancima organizatora.


http://www.inforis-delnice.com/novosti/2/204.htm

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.