Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Poplava odgodila Vihor kup
(Rejting 0 od 5)
Orjentacijsko trčanje
Autor: Adventure Sport Team   
Utorak, 21 Rujan 2010 15:44

Ovog vikenda bili smo svjedoci obilnih kiša i poplava na širem području Hrvatske. Nažalost zbog izvanredne situacije i visokih vodostaja organizatori Vihor sprint kupa u orijentacijskom trčanju bili su prisiljeni odgoditi natjecanje.

Svi članovi organizacije nakon izvida terena u jutarnjim satima prije utrke pokušali su obavijestiti što je više moguće prijavljenih natjecatelja i ako nekoga nisu uspijeli dobiti ispričavaju se na tome.
 
Novi termin natjecanja biti će 17. listopada 2010. Informacije za natjecanje ostaju iste, a vjerojatno će se morati samo satnica prilagoditi zbog ranijeg smračivanja pa će se sva natjecanja pomaknuti jedan sat unaprijed. Ovaj tjedan napraviti ćemo "update" stranica sa novim informacijama vezanima za natjecanja.
 
U zamjenskom terminu održati će se dakle dvije utrke za sprint kup Hrvatske i dječja utrka između tih utrka. Nadamo se da će nas vrijeme u novom terminu poslužiti.

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.