Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Poziv zagrebačkim orijentacistima
(Rejting 5.00 od 5)
Orjentacijsko trčanje
Autor: Damir Gobec   
Utorak, 24 Studeni 2009 08:13

 

Iako je tek završila tekuća orijentacijska sezona već ovu subotu krenuli bi sa pripremama za novu sezonu 2010. Protekle godine odrađeno je više od 60 zajedničkih treninga na kojima je sudjelovalo od 2-30 osoba ovisno o danu, vremenu, raspoloženju... 

I ove godine nastavili bi sa zajednickim treninzima te pozivamo sve zainteresirane da se jave za novi ciklus. Fizička sprema nije bitna i trener će prilagoditi treninge za više grupa fizičke spreme tako da se ne morate bojati da će neki treninzi biti prejaki ili preslabi za vas. Dobrodošli su dakle i oni koji još nisu u sustavnom treningu. Godine također nisu uvjet za treniranje.

Jedini uvjet je da se javite da želite trenirati i da ispunite upitnik kako bi znali sa koliko ljudi možemo računati u novom ciklusu treninga. Ujedno molim sve predstavnike klubova da upitnike proslijede svojim zainteresiranim članovima. Ako i ne stignete popuniti upitnik na vrijeme dovoljno je da predstavnik kluba pošalje listu sa imenima, a upitnik onda dostavite kasnije.

Prvi trening održali bi ovu subotu. Termin i lokaciju dobiti ćete čim dobijemo povratnu informaciju od svih zainteresiranih. Novost u ovoj sezoni bilo bi i eventualno uvođenje jednog treninga u suhoj prostoriji ukoliko se javi dovoljan broj zainteresiranih.

I još nešto - Proglašenje Kupova Hrvatske za 2008. i 2009. odgađa se do iza Skupštine HOS-a. O novom terminu svi će biti obaviješteni na vrijeme. Predviđa se da bi se proglašenje održalo u roku dva-tri tjedna.

Upitnik i ostalo na:: www.vihor.hr

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.