Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Što je to u ljudskom biću što ga vodi ka Lagviću?
(Rejting 0 od 5)
Planinsko trčanje
Autor: Adventure Sport Team   
Petak, 23 Siječanj 2009 17:41
U nedjeljno jutro je, odmah nakon ustanka, deveti po redu masovni juriš pobunjenika na važnu stratešku kotu gelender. ASZLL ulazi u dramatičnu završnicu u kojoj će pasti odluka tko su najbolji borci oslobodilne fronte ove jebene zime kakve se bogme ni Kanada nebi posramila, a u kojoj je zamijećen egzodus Bosančerosa na Floridu. Offtopic pitanje: zašto se odlazi na Pelješac, a zašto u Istru??
Tema devetog kola je balvanska revolucija, pa ćemo nekolicinu očiglednih krampusa izmjeriti u visinu i dati im priliku da se bore za čast tematskog pobjednika devetog kola Adventure-sport zimske lige Lagvić i majicu s logom ASZLL-a, te naklonost družice sličnijeh osobina.Sistem je već uhodan: pet najviših muškaraca ide u bubanj, iz kojeg pet najviših žena izvlači svog dnevnog partnera, a pobjeda pripada paru s najboljim vremenskim sumiranim utrškom, uz amandman da se eventualnim pretendentima s nordica dodaje 5 minuta na postignuto vrijeme... kao i dosad.Prisjetimo se prošlogodišnjih, kao što ćemo se sljedeće godine prisjetiti ovogodišnjih pobjednika: u konkurenciji čak šestorice više od 190cm pobijedio je Tomislav Katić, dok je kod žena u konkurenciji šest njih iznad 175cm slavila Gordana Odrljin. Pobjednički par je bio ukupno visok 3 metra i 70 centimetara, a postigao je kominirano vrijeme od 1:51:20, što je ostalo zapisano zlatnim slovima kao prvi pobjednički dugački duet u „Lagvić's Hall of fame“, kako bi se inače sjetio toga?!Tema kola je prvobitno trebala biti „uporni“, ali smo se zbog zaista neobičnog i zanimljivog spleta okolnosti, kojeg se trenutno ne mogu sjetiti, prebacili na ovu temu. Što ne znači da će uporni biti zakinuti, dapače. U dosadašnjih osam kola sedmorica veličanstvenih je nastupila na svim trkama: Frano Katić, Željko Paver, Velimir Stiasni, Franjo Kresojević, Božidar Mikulan, Ratko Vasiljević i Slavko Sopina.Svi oni će, naravno uz uvjet da dođu i ove nedjelje, dobiti Lagvić-boxerice s otisnutim daždevnjakom na dupetu. Kad smo već kod toga, vremenska prognoza kaže da ćemo imati ne tako hladni koliko kišni oborinski vikend, što bi se u sljemenskom slučaju moglo pretvoriti u bljuzzzzzgu i snijeg, barem u drugoj polovici, pa su izgledi za bliske susrete treće vrste s ovim simpatičnim vodozemcima posve izvjesni, naročito na nordic stazi, pa pazite u što pikate...
Na vrhu vas čeka uobičajena doza kuhanog vina i čaja, a već je nabavljena i poveća količina čokolade s rižom, koja je iznenada postala hit, rado slušan ove zime na talasima radio Sljemena!

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.