Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Rollerski
Pobjedila naša Andrijana Stipaničić!
Rollerski
Autor Tanja Kraljić   
Nedjelja, 21 Kolovoz 2005 01:00
Posljednji dan FIS Rollerski Svjetskog kupa rezerviran je za sprint. Stazu dugu 150 m u središnjoj gradskoj ulici u Oroslavju okružio je nešto manji broj gledatelja čemu je razlog kišovito vrijeme, koje je smanjilo i brzinu natjecateljima. No, ni kiša nije spriječila …
 
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Cijelo Oroslavje bodrilo sportaše!
Rollerski
Autor Tanja Kraljić   
Subota, 20 Kolovoz 2005 01:00
U središtu Oroslavja održan je 20. kolovoza drugi dan FIS Rollerski Svjetskog kupa. Obilježilo ga je lijepo vrijeme, zanimljiv natjecateljski dio i mnoštvo lokalnih navijača koji kao da su svi izašli na ulicu podržati ovaj neobičan spektakl u svome mjestu.
 
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Svjetski Rollerski Kup u Oroslavju
Rollerski
Autor Tanja Kraljić   
Petak, 19 Kolovoz 2005 01:00
Prva utrka prologa Rollerski Svjetskog kupa održana je 19. kolovoza i to, ni manje ni više, u Oroslavju, srcu Hrvatskog Zagorja. Točnije, Svjetski kup u ovom Hrvatskoj malo poznatom sportu zbio se u mjestu malo poznatom Svijetu, docnije na brdskoj stazi u Bistri dugoj 6 000 metara.
 
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
<< Početak < « 1 2 3 » > Kraj >>

Stranica 3 od 3
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.